Evenimente

Enterprise Architecture Applied

Pluriva si IBM Rational au organizat in data de 12 noiembrie seminarul Enterprise Architecture Applied, IBM Innovation Center Bucharest.

Cum poate sa va ajute o solutie de Enterprise Architecture la initierea, planificarea si implementarea schimbarilor din Organizatie considerand urmatoarele nivele (layere): strategie, business, tehnologie, date si aplicatii respectiv procese? Cum decurge procesul de implementare si adoptie a disciplinei de EA si ce pasi sunt necesari pentru utilizarea unei solutii care suporta disciplina de Enterprise Architecture?

Participantii au aflat raspunsul la aceste intrebari in cadrul unei simulari live organizate cu ocazia:

Enterprise Architecture Applied – Relationship between Business Enterprise and Solution Architecture

Data: 12 noiembrie 2013
Locatia: IBM Innovation Center Bucuresti – Bucharest Business Park, A2

Program:
09.00 – 09.10: Inregistrare participanti
09.10 – 09.20: Welcome Speech
09.20 – 09.50: The Role of Enterprise Architecture
09.50 – 10.35: The Relationship of Business Enterprise and Solution Architecture
10.35 – 10.50: Pauza de cafea
10.50 – 11.35: Enterprise Architecture Applied in the industries
11.35 – 12.00: Q&A

Key Speaker:

Eugen Paslaru este un recunoscut consultant tehnic specializat pe brandul IBM Rational in regiune respectiv ‘CEE – Europa Centrală si de Est’ si ‘ME – Middle East’. Activitatea sa de consultanta si dezvoltare de proiecte este legata in principal de discipline precum: Enterprise Architecture, Project and Portfolio Management, Systems Engineering si Quality Assurance considerand intreg ciclul de dezvoltare de produs (SDLC – Systems and Software Development Lifecycle Management and Execution) sau adoptia de disciplina in organizatie. Activitatile sale pot fi definite considerand multitudinea de roluri acoperite si participarea activa in proiecte care s-au desfasurat intr-o arie geografica larga, incluzand Slovenia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Romania, Polonia, Turcia, Maroc, Arabia Saudita etc.

Cui se adreseaza:
Evenimentul se adreseaza celor care indeplinesc rolurile: CEO, CIO, IT Manager, Business Analyst, IT Analysts, Team Leader, Technical Lead.

De ce sa participati:
Pentru a afla raspunsul la urmatoarele intrebari:

– Ce este Enterprise Architecture si cum poate ajuta aceasta disciplina Organizatia din care faceti parte?
– Cum poate sa va ajute o solutie de Enterprise Architecture la analiza impactului schimbarilor din Organizatie (Impact Analysis)?
– Cum poate sa va ajute o solutie de Enterprise Architecture la initierea, planificarea si implementarea schimbarilor din Organizatie considerand urmatoarele nivele (layere): strategie, business, tehnologie, date si aplicatii, respectiv procese ?
– Cum decurge procesul de implementare si adoptie a disciplinei de EA si ce pasi sunt necesari pentru utilizarea unei solutii care suporta disciplina de Enterprise Architecture?
– De ce este necesara documentarea arhitecturii si cum se realizeaza aceasta?
– Ce criterii folosim pentru prioritizarea schimbarilor intr-o organizatie tinand cont de impactul potential asupra business-ului?
– Care sunt, ce sunt si cum se folosesc instrumentele software care suporta EA?

NB: Demonstratiile LIVE vor au fost realizate folosind platforma software IBM Rational System Architect care suporta disciplina de Enterprise Architecture.

Arhiva de Evenimente de Quality Assurance: