Diagnostic IT Gratuit

Pluriva va ofera gratuit, pana la data de 31 martie 2018, diagnosticul sistemului IT al firmei dvs., precum si recomandari de reducere a costurilor IT si un raport de performanta. Diagnosticul IT este realizat ca urmare a unei analize desfasurate la sediul clientului si nu implica nicio obligatie din partea dvs. cu privire la semnarea vreunui contract sau asumarea unui angajament.

Ce obtineti în urma Diagnosticului IT Pluriva?

Obtineti raspunsul obiectiv si independent, bazat pe experienta consultantilor Pluriva în zeci de proiecte IT, la urmatoarele întrebari pe care si le pun managerii firmelor romanesti:

  1. Beneficiez la maximum de investitiile mele în IT?
  2. Platesc prea mult diversilor furnizori, cum ar fi cei de Internet sau de telefonie mobila?
  3. Sunt folosite echipamentele IT la adevarata lor valoare?
  4. Cat de bine este protejat sistemul meu IT în fata amenintarilor interne si externe?
  5. Sunt datele mele cu adevarat confidentiale?
  6. Ce oportunitati de business risc sa ratez din cauza IT-ului?

Diagnosticul IT si recomandarile de optimizare a costurilor sunt strict confidentiale.

externalizare-it-referinte„Recomand Diagnosticul IT Pluriva tuturor managerilor preocupati de modul in care sunt cheltuiti banii pe IT in firmele lor. Dupa doar cateva ore petrecute in firma, consultantii Pluriva m-au ajutat sa identific modurile concrete in care pot reduce costurile de IT in firma.” Paul Baican, Director General Simar S.A.

Ce cuprinde si cat dureaza Diagnosticul IT?

Diagnosticul IT include analiza si recomandari pentru urmatoarele componente IT: calculatoare, laptopuri, servere, retea, anti-virus, aplicatii, email, telefonie, Internet si imprimante. Analiza sistemului IT dureaza maximum o zi si se desfasoara la sediul firmei dvs. fara nicio întrerupere a activitatii normale a angajatilor. În cateva zile veti primi apoi recomandarile de reducere a costurilor IT si raportul de performanta a sistemului.

Programati vizita unui consultant IT Pluriva la sediul dvs.