Cine este Pluriva?

Pluriva este o companie IT furnizoare de solutii si servicii informatice: sistem ERP, dezvoltare software si servicii de externalizare IT. Scopul Pluriva il constituie eficientizarea modelului de business al clientilor si cresterea performantei si profitabilitatii acestora. Valorile definitorii ale firmei sunt: Inovatia, Flexibilitatea, Profesionalismul si Spiritul de echipa.

Compania numara 60 de angajati, avand competente in analiza, dezvoltare, implementare, suport, servicii de infrastructura software si hardware. Reteaua de parteneri si reprezentanti nationali Pluriva acopera toate judetele tarii si constituie garantia executarii unor servicii de implementare si suport de cel mai inalt nivel.

Sediul central se afla in Bucuresti, locul unde compania a fost infiintata in anul 1998. Pe parcursul celor 20 ani de activitate, Pluriva a proiectat, conceput, dezvoltat si implementat numeroase solutii informatice in beneficiul unor companii cu activitate complexa de distributie, prestari servicii, retail si productie. Parteneriatele Pluriva cu Cisco, IBM, QlikView si Kaspersky Lab, precum si statutul de Microsoft Partener demonstreaza reputatia deosebita de care se bucura compania.

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara: Grupul Rompetrol, Credit Agricole, Sartorom, NovaIntermed, Medist, Smartree, Vector International sau Global Technical Systems.

Pluriva isi propune sa devina un lider regional in furnizarea de solutii informatice complete pentru afaceri.

Aflati mai multe:

• Cunoasteti echipa de management Pluriva;
• Descoperiti ce joburi sunt disponibile in companie sau contactati direct departamentul de HR;
• Accesati galeria foto cu imagini de la evenimentele importante din viata organizatiei;
• Descoperiti o parte din clientii care beneficiaza de solutiile Pluriva;
Contactati-ne prin telefon, email, fax sau formular de contact;
• Urmariti-ne activitatea in reteaua business LinkedIn sau pe pagina de Facebook.