Beneficii

Platforma Pluriva eLearning este accesata zilnic de peste 3.000 de utilizatori care isi imbunatatesc cunostintele si beneficiaza de unelte de colaborare si comunicare interna.

Cel mai frecvent, platforma este utilizata de catre departamentele de resurse umane al companiilor – pentru instruirea, testarea si evaluarea angajatilor, dar exista intrebuintari de succes si in departamentele de vanzari, marketing, service sau contabilitate. Platforma Pluriva eLearning functioneaza online si este compatibila cu toate dispozitivele mobile, fiind accesata inclusiv de pe tableta sau smartphone pentru a parcurge lectiile sau pentru a raspunde la intrebari.

Celor care doresc sa-si implementeze sistemul eLearning, Pluriva le poate oferi si servicii de consultanta pentru crearea unei structuri de cursuri adaptate nevoilor organizației.

Platforma eLearning usor de administrat

 • Crearea rapida a cursurilor online. Transmiteti rapid informatiile dorite catre cititorii platformei Pluriva eLearning, publicandu-va rapid cursurile sau tutorialele. Managementul sistemului Pluriva se realizeaza simplu, din zona de administrare a platformei: usor de utilizat si de administrat de catre cei care publica informatiile. Castigati flexibilitatea necesara actualizarii rapide a materialelor publicate.
 • Securitatea accesului la informatii. Dreptul de a publica si de a modifica cursurile platformei se acorda in mod securizat, doar acelor utilizatori responsabili de administrarea sistemului. Stabilirea utilizatorilor si parolelor in sistem se realizeaza din meniuri, in functie de rolurile din firma. Acest mod de lucru asigura securitatea si confidentialitatea informatiilor publicate. Tot din meniuri se stabileste si accesul cititorilor la  anumite cursuri sau lectii, conform cu regulile de organizare interna.
 • Design adaptat nevoilor dvs. de comunicare. Creati cursuri online care sa indeplineasca necesitatile dvs. educationale sau de comunicare, folosind puternicul editor de tip .html al Pluriva eLearning. Acesta va va permite sa combinati informatia de tip text cu tabele, cu grafice, fotografii, filme sau chiar cu prezentari. Veti obtine controlul complet asupra modului in care doriti sa fie transmise informatiile.
 • Rapoarte si analize privind accesarile platformei. Accesati rapoartele Pluriva eLearning pentru a verifica in orice moment, in timp real, numarul de citiri ale cursurilor si persoanele care au citit. Informatiile sunt detaliate pe categorii de cursuri, pe cursuri, pe lectii si pe utilizatori. Rapoartele Pluriva arata numarul de citiri, dar si numarul de secunde petrecute de utilizatori in lectii sau cursuri. In ceea ce priveste partea de teste si chestionare, aveti acces la raspunsurile utilizatorilor la intrebarile adresate.

Sistem online, accesat si pe dispozitivele mobile

 • Flexibilitatea accesului la cursuri si lectii. Cititorii platformei Pluriva eLearning pot accesa cursurile online, din orice locatie, pe baza drepturilor de acces in sistem. Folosind doar o conexiune la Internet si un calculator, informatia online publicata in cursuri si lectii poate fi parcursa oricand – de catre cei care au dreptul in acest sens. Acest lucru ofera mobilitate si flexibilitate cititorilor, care pot citi cursurile atunci cand doresc, in ritmul propriu.
 • Soluție online. Accesați cursurile, lectiile si testele folosind Pluriva eLearning si o conexiune la Internet. Utilizați Pluriva eLearning de la birou, de pe teren sau de acasa, de pe orice tip de calculator.
 • Organizarea informatiei. Informatia cuprinsa in solutia Pluriva eLearning este organizata in categorii de cursuri, cursuri si lectii pentru usurinta in gasirea continutului cautat. Intrucat invatarea sau parcurgerea unui text nu sunt un proces continuu, platforma ofera cititorilor instrumentele necesare pentru a mentine o evidenta la materialul citit si pentru a-si programa flexibil perioadele de invatare.
 • Comunicare. In functie de configurarile platformei, anumite lectii pot fi deschise pentru comentarii din partea cititorilor. Acestia pot comunica intre ei, pot face schimb de informatii sau transmite mesaje autorilor lecțiilor.
 • Branding personalizat. Zona de citire a cursurilor beneficiaza de o identitate grafica speciala, creata pentru a putea dezvolta in platforma Pluriva eLearning de cursuri profesionale de training.

Teste si chestionare online

 • Teste de verificare a cunostintelor. Verificati cunostintele celor care au parcurs lectiile cursurilor publicate, administrandu-le teste online. Platforma Pluriva eLearning permite creare si aplicarea de teste, cu intrebari la care unele raspunsuri sunt corecte si altele sunt incorecte. Prin setarea unei note de trecere minima, definiti numarul de intrebari la care trebuie sa raspunda corect un utilizator pentru a se considera ca a trecut testul.
 • Chestionare de opinie. Obtineti opinia celor care au parcurs lectiile cursurilor publicate administrandu-le chestionare online. Platforma Pluriva eLearning permite creare de chestionare, cu intrebari la care toate raspunsurile sunt considerate corecte, importanta fiind alegerea facuta. Beneficiati apoi de rapoarte cu privire la raspunsurile participantilor.
 • Protejarea informațiilor. Pastrați in siguranța baza de date, prin sistemul Pluriva de back-up al informatiilor pe serverul intern.

Click aici pentru un CONT DEMO Pluriva eLearning Gratuit.