Pluriva HCM – Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll

Coordonezi departamentul de Resurse Umane si iti doresti sa reduci timpul consumat cu introducerea si prelucrarea datelor si sa castigi timp pentru rapoarte si analize de HR? Doresti sa reduci cu 90% munca manuala si sa castigi astfel trasabilitate si control? Esti directorul general preocupat de imbunatatirea comunicarii cu angajatii si de cresterea satisfactiei acestora? Te invitam sa ni te alaturi noua si altor +50 de profesionisti de HR la cel mai important eveniment de resurse umane al primaverii in Bucuresti:

Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll

Demonstratia Live, in softul de resurse umane Pluriva HCM, este organizata de catre Pluriva in data de 16 martie 2016, la Hotelul Ramada Plaza din Bucuresti – Sala America de Sud. Aceasta conferinta este dedicata managerilor de resurse umane, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea HR&Payroll si va fi sustinuta de catre Andrei Slusarencu – unul dintre cei mai experimentati consultanti HCM in implementarea de solutii software HR. In cadrul evenimentului, Andrei va efectua o Demonstratie live, in soft-ul HR Pluriva HCM, a modului in care companiile isi organizeaza fluxul de vanzari, Prospectarea pietei; Mobile sales force; Ofertare; Politici comerciale; Facturare; Incasari; Vanzari repetate. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cui se adreseaza evenimentul

  • Directori HR & Payroll
  • Angajati ai departamentelor de HR & Payroll
  • Manageri ai firmelor de servicii de externalizare
  • Directori generali
  • Manageri ai firmelor de leasing de personal

Agenda Conferintei

Speaker principal – Andrei Slusarencu

Andrei Slusarencu, Manager Pluriva HCM, a coordonat, in cei 15 ani de experienta, proiecte de implementare solutii software HR pentru departamente HR & Payroll din firme romanesti, din companii multinationale si din institutii de stat. Andrei este arhitectul solutiei software HR de administrare personal si salarizare Pluriva HCM, conceputa si dezvoltata conform viziunii sale ca managerii de resurse umane au nevoie de o solutie software simpla, online, usor de configurat si de utilizat, care sa le ofere mobilitate, control si transparenta. Andrei Slusarencu sustine si seminarul de Salarizare si Resurse Umane din cadrul cursurilor ”Organizare, productivitate si control. Gestiunea afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”.

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva HCM

Toti participantii la Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One – HR & Payroll vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva – valabil 45 de zile.

Informatii suplimentare

•Studii de caz privind implementarea solutiilor Pluriva ERP la companii din diferite domenii de activitate:

Inregistrare la conferinta

Pentru inscrieri la Demostratia LIVE „Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One HR & Payroll”, 16 martie, Hotel Ramada Plaza Bucuresti, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor si datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.