Training financiar-contabil pentru clientii Pluriva ERP

Bucureşti, 9 ianuarie 2013. Noile funcționalitați ale modulelor Contabilitate, Financiar si Mijloace fixe din versiunea 4.0 Pluriva ERP au fost prezentate clientilor, intr-o prima sesiune de training organizata in data de 8 ianuarie la Bucuresti. Explicatiile au acoperit functionalitatile cheie ale acestor module: configurarea conturilor contabile, introducerea facturilor, modurile de taxare, importul in contabilitate, inchiderea TVA, declaratiile, rapoartele, graficele, balantele si notele contabile.

Georgian Rosu, General Manager Pluriva si de Ramona Bobocea, Customer Service Manager Pluriva ERP. La seminar au participat peste 60 de clienti, ce fac parte in special din departamentele financiar-contabile.

Rapoartele generate din modulele Contabilitate, Financiar si Mijloace fixe fac parte din solutia de Business Intelligence integrata in noua versiune a aplicatiei ERP. Solutia de tip pivot prezentata la training le ofera clientilor posibilitatea modificarii in timp real a rapoartelor, astfel incat sa corespunda necesitatilor de business ale clientilor. Modulele Contabilitate, Financiar si Mijloace fixe contin o serie de rapoarte predefinite in aplicatie. Pentru a crea un raport nou, sunt disponibile doua metode: modificarea unuia existent sau crearea unuia de la zero. In aplicatia Pluriva ERP, informatia este organizata pe niveluri, astfel incat utilizatorii pot accesa datele generale si apoi intra in adancime pana la nivelul de detaliu dorit.

Training-ul a inclus o sectiune dedicata modificarilor aduse de introducerea platii TVA la incasarea facturii. Sistemul Pluriva ERP a fost pregatit din timp, astfel ca de la data de 1 ianuarie 2013 repartizeaza corespunzator platile si incasarile pentru facturile de vanzare si cumparare. Clientii prezenti la training au dorit sa afle in mod special daca aplicatia Pluriva trateaza diferit facturile emise pana la 31 decembrie 2012 de ce cele emise dupa 1 ianuarie 2013, in ceea ce priveste soldarile.

Cel mai important este ca trecerea clientilor de la versiunea veche la cea noua sa fie lina, prin pastrarea continuitatii business-ului clientilor. Operatiunile complexe legate de trecerea la noua versiune le realizam noi, in culise, astfel incat la clienti modificarile sa apara automat”, a declarat Georgian Rosu.