Studentii cursului de sisteme ERP organizat de Pluriva au sustinut examenul final si au primit diplomele de absolvire

Bucuresti, 26 aprilie 2017. Cea de-a cincea promotie a cursului de Sisteme ERP, „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”, a sustinut examenul de absolvire la sfarsitul lunii aprilie 2017. Cursul s-a desfasurat la Facultatea de Stiinte Economice – Universitatea „Valahia” Targoviste – pe durata intregului anul universitar, fiind sustinut de catre consultantii de implementare sistem ERP din Pluriva.

curs sisteme erp pluriva valahia 08

Studentii participanti au descoperit, cu ajutorul specialistilor Pluriva ERP, cum isi indeplinesc firmele din Romania cele trei obiective majore ale implementarii unui sistem ERP: Organizare, Productivitate si Control. Cursul Pluriva le-a oferit studentilor imaginea completa cu privire la functionarea unei afaceri ce utilizeaza un sistem ERP. Principalele componente ale cursului sunt: Vanzari, Achizitii, Gestiune Stocuri, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare si Business Intelligence.

Peste 150 de absolventi

De la startul primului curs universitar Pluriva, in luna octombrie 2013, peste 150 de studenti au absolvit cursul „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP” si au primit diplome din partea Pluriva. O parte din acesti absolventi fac parte din „comunitatea Pluriva ERP” si lucreaza fie pentru compania noastra, fie pentru firme ce utilizeaza sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Cursul este sustinut de catre manageri de proiect de implementare ai firmei noastre, consultanti tehnici si de business cu experienta solida in furnizarea de solutii informatice de gestiune a afacerii. Trainerii Pluriva aduc in sala de curs o parte din experienta lor, acumulata in cele peste 1.000 de proiecte ERP la firme din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail, proiecte, productie sau service.

Diplomele de absolvire

Absolventii cursului au primit diplome de absolvire din partea Pluriva, producator al sistemului integrat de gestiune Pluriva ERP, si a Facultatii de Stiinte Economice – Universitatea „Valahia” Targoviste. Examenul final s-a desfasurat sub forma unei probe practice, in care studentii au efectuat anumite operatiuni in sistemul ERP.