Studentii cursului de Sisteme ERP organizat de Pluriva au sustinut examenul de absolvire

Bucuresti, 29 aprilie 2015. O noua promotie a cursului de Sisteme ERP, „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”, a sustinut examenul de absolvire in luna aprilie 2015. Acesta este singurul curs de sisteme informatice ERP organizat in cadrul facultatilor economice din Romania. Cursurile de Sisteme ERP pentru Studentii Facultatii de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor – Universitatea „Titu Maiorescu” au fost sustinute de catre mai multi manageri de proiect de implementare ERP – Pluriva si s-au desfasurat saptamanal, pe intreg anul universitar 2014 – 2015. Studentii participanti la curs au invatat cum sa utilizeze un sistem ERP in cadrul departamentelor unei firme, cum sa foloseasca rapoartele de business furnizate de sistemul informatic pentru a extrage informatii despre afacere si cum sa ia decizii bazate pe date corecte.

Diplome de absolvire a cursurilor ERP

Absolventii cursului au primit diplome de absolvire din partea Pluriva, producator al sistemului integrat de gestiune Pluriva ERP, si a Facultatii de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor. Examenul final s-a desfasurat sub forma unei probe practice, in care studentii au efectuat anumite operatiuni in sistemul ERP.

Pe tot parcursul anului universitar, studentii au avut acces online la sistemul ERP, pe o instanta de lucru creata si configurata special pentru acest curs. Seminariile au acoperit procesul de implementare si configurare a unei solutii IT integrate intr-o firma romaneasca, incepand de la necesitatile de afaceri ce conduc la decizia implementarii si pana la obtinerea de rapoarte de afaceri. Participantii la curs au obtinut o viziune de ansamblu asupra implementarii si utilizarii unui sistem ERP intr-o companie: atat aspecte teoretice, pentru fixarea notiunilor principale, cat si cunostinte practice, legate de folosirea aplicatiei in activitatea de zi cu zi. Seminariile au inclus studii de caz de la implementari reale, finalizate cu succes la clienți din Romania, explicate detaliat de catre Project managerii Pluriva ERP.

Viziune unitara asupra afacerii

Marius Pascu„Antreprenori,  contabili, auditori, consultanti financiari, bancheri: acestea sunt planurile de cariera ale absolventilor cursului de Sisteme ERP, dupa cum am aflat de la ei. Indiferent de directia pe care o vor urma, informatiile obtinute de participantii la cursul de sisteme ERP le vor fi de folos in cariera, au inteles fluxurile principale de business dintr-o firma, stiu cum circula informatia si au o viziune unitara, manageriala, asupra afacerii. Ii felicit pe toti absolventii cursului de sisteme ERP, pentru ca s-au pregatit serios pentru examen si le urez mult succes in continuare.” Marius Pascu – Sales Manager Pluriva

Cum functioneaza o companie

Bogdan Vasilciuc„Absolventii cursului de Sisteme ERP organizat de Pluriva au obtinut imaginea de ansamblu, <<The Big Picture>>, asupra businessului intregii companii si sunt de acum capabili sa lucreze intr-un sistem ERP si partial sa-l configureze. Cursul „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP” acopera toate modulele unui sistem ERP, astfel ca studentii nostri se vor integra imediat in orice departament se angajeaza.” Bogdan Gabriel Vasilciuc – Lector, Universitatea Titu Maiorescu

diplome curs

A doua generatie de absolventi ai cursului de Sisteme ERP

.