Spitalul Monza din Bucuresti isi implementeaza solutia Pluriva HCM

Bucuresti, 29 Noiembrie, 2016. Spitalul Monza din Bucuresti, cel mai mare spital cardiovascular din Romania, isi implementeaza soft-ul HR Pluriva HCM (Human Capital Management) pentru administrarea personalului si salarizare. Spitalul face parte din grupul “Policlinico di Monza” ce insumeaza zece spitale din Italia specializate în efectuarea de interventii chirurgicale complexe si in asigurarea de servicii medicale integrate de inalta performanta. Spitalul Monza acopera toata aria de specialitati necesare tratarii pacientului, iar prin colaborarea permanenta intre medicii grupului face posibila realizarea anumitor interventii cu grad mare de dificultate sau in premiera pentru Romania.

Grupul “Policlinico di Monza” reprezinta un centru de referinta în Europa de Est in ceea ce priveste dotarea cu aparatura de top. Gratie experientei substantiale a Grupului “Policlinico di Monza” in dezvoltarea centrelor specializate în afectiunile inimii, Spitalul Monza din România a fost deschis, în luna iulie 2012 ca si centru de excelenta in chirurgia cardiovasculara.

In Spitalul Monza lucreaza 240 de angajati si 50 de colaboratori, ce trateaza 2.500 de bolnavi pe luna – in 140 de paturi, splitalul avand o suprafata de 18.000 mp. Clientul a ales varianta de licentiere OnPremise, iar sistemul HCM va fi accesat online din cadrul companiei si din afara acesteia.

spitalul-monza-pluriva

Implementare Pluriva HCM

Pentru administrarea activitatii de resurse umane si salarizare, Spitalul Monza isi implementeaza soft-ul HR Pluriva HCM cu modulele Administrare Personal, Salarizare. Sistemul de rapoarte si analize implementat se bazeaza pe rapoartele dinamice de tip pivot Pluriva: situatii, analize si grafice ce acopera activitatea departamentului de resurse umane si salarizare al spitalului. Modulul Salarizare va fi utilizat pe calculul salarial corect conform cu numarul de zile si de ore lucrate de fiecare angajat si cu concediile efectuate, indiferent de tipul lor: de odihna, medicale, fara plata, evenimente speciale. Modulul Administrare Personal permite gestionarea electronica a contractelor de munca ale salariatilor, lista de angajati, departamentele si posturi. Cu ajutorul modulului, companiile reduc timpul necesar crearii documentelor de HR, gratie sabloanelor electronice, usor de tiparit, furnizate de soft-ul HR Pluriva HCM.

Citeste mai mult despre: