Proof of concept gratuit pentru testarea software automata

Bucuresti, 17 ianuarie 2012. Pluriva, furnizor de servicii de testare automata, va ofera gratuit un Proof of Concept (POC) care va ajuta sa intelegeti in ce masura aceasta noua generatie de testare software se poate aplica cu succes in organizatia dvs.

Proof of concept-ul ofera raspunsul la urmatoarele intrebari:

  • • Este potrivita testarea automata pentru firma dvs.?
    • Ce benefcii aduce acest tip de testare?
    • Cum se construiesc scripturile in testarea automata?
    • Cum arata un raport de testare software automata?

Test Drive Gratuit

buton-test-drive-volan

Pentru a intelege rapid beneficiile aduse de testarea automata, toti clientii cu care pornim o colaborare in lunile ianuarie, februarie sau martie 2012 beneficiaza din partea Pluriva de un Proof Of Concept gratuit, pentru un grup de functionalitati ale sistemului dvs., alese pentru a fi relevante in testarea automata.

Testarea automata

Pluriva ofera servicii de testare software automata ce ajuta firmele sa faca fata ritmului ridicat de evolutie si schimbare a aplicatiilor software. Atat companiile care dezvolta solutii software cat si cei care au de receptionat aplicatii sau module dezvoltate de altii se bazeaza pe testarea automata pentru a reduce semnificativ riscurile generate de ajungerea defectelor in productie, gratie scaderii timpului necesar executiei testarii. Echipa de consultanti Pluriva cu experienta in zeci de proiecte de testare software automata utilizeaza in activitatea de testare tool-uri IBM, HP sau open source, in functie de proiect.

Descoperiti de ce testare automata este noua generatie de testare software programandu-va pentru un Test Drive Gratuit