Prima editie Karpatia Pony Show: impresii si galerie FOTO

Bucuresti, 05 iunie 2017. Prima editie a concursului hipic Karpatia Pony Show a fost un real succes. Evenimentul s-a adresat in special familiilor cu copii si iubitorilor de cai de orice varsta. Pluriva a fost partener principal Karpatia Pony Show, competitie desfasurata pe Domeniul Cantacuzino – Floresti la sfarsitul lunii mai 2017.

In cadrul Karpatia Pony Show au avut loc doua competitii ecvestre. La concursul pentru Ponei, calaretii au participat cu ponei de diferite dimensiuni, rase si varste si au parcurs probe de dresaj, obstacole si atelaje. Concursul National de Proba Completa (CCN) pentru calareti o stea, novici si prenovici a functionat ca stagiu de pregatire pentru evenimentul international Karpatia Horse Show, a patra editie, ce va avea loc in toamna.

Karpatia Pony Show s-a adresat nu numai iubitorilor de cai si pasionatilor de echitatie, ci si celor care si-au dorit sa petreaca un weekend deosebit in aer liber cu familia pe domeniul nobiliar Cantacuzino Floresti, domeniu administrat de Fundatia Cantacuzino.

Echipa Pluriva la Karpatia

Echipa Pluriva a facut parte din publicul concursului hipic Karpatia Pony Show, unde a putut sa urmareasca performantele concurentilor. Ne bucuram ca am fost partenerul principal al competitiei Karpatia si pretuim valorile pe care aceasta competitie le reprezinta: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

Iata o galerie foto de la Karpatia Pony Show, din care veti putea vedea putin din experienta noastra de la competitie: