Pluriva sarbatoreste aniversarea de 20 de ani in cadrul unui eveniment organizat la Floresti, Judetul Prahova: ”Sarbatoare la conac. Pluriva – 20 de ani impreuna”

Bucuresti, 12 septembrie 2018. Anul 2018 este, si pentru Pluriva, un an aniversar. Sarbatorim 20 de ani de activitate continua, in domeniul solutiilor IT pentru afaceri. Pluriva a fost infiintata in anul 1998, la Bucuresti, ca un start-up ce oferea sisteme de gestiune pentru depozite. Astazi, 20 de ani mai tarziu, Pluriva inseamna, in primul rand, o echipa experimentata compusa din 55 de angajati, peste 1.000 de clienti cu cifra de afaceri totala de sute de milioane de euro pe an, produse si servicii IT de calitate, validate in proiecte de succes, implicare in viata comunitatii, prin initiative academice, alaturi de facultati de top. Una dintre valorile cheie ale Pluriva o reprezinta inovatia; tehnologia de ultima ora este motorul cresterii companiei noastre.

De 20 de ani, transformam Ideile in Realizari – acesta este mesajul ce ne caracterizeaza si pe care dorim sa il transmitem mai departe. Am pornit la drum in anul 1998, la Bucuresti, ca un start-up ce oferea sisteme de gestiune pentru depozite. Am fost prima companie romaneasca de software ce a mizat pe aplicatiile ERP online si am crezut de la bun inceput ca managerul roman merita solutii software pe masura implicarii sale in business. Am mizat pe ideea de mobilitate, reusind sa o si punem in practica sub forma sistemelor ERP si HCM. Am dezvoltat pentru clientii nostri sisteme ce functioneaza in cloud si ce pot fi accesate de oriunde, oricand.

Anul acesta vom sarbatori asa cum se cuvine realizarile noastre de pana acum. Pe data de 29 septembrie 2018 organizam evenimentul Sarbatoare la conac. Pluriva – 20 de ani impreuna si vom petrece intr-un loc foarte drag noua, in cadrul spectacolului Karpatia Horse Show.

 

Cartea ”Modern ERP”

In cadrul evenimentului, vom avea o premiera editoriala. Vom lansa prima traducere in limba romana a unei carti internationale despre ERP, best-seller in topurile Amazon: ERP modern: Alegerea, Implementarea & Utilizarea sistemelor informatice de business scrisa de Dr. Marianne Bradford. Cartea acopera intreg ciclul de viata al unui sistem ERP in organizatie: cautarea, selectionarea, implementarea si utilizarea programelor ERP in toate departamentele companiei, plus folosirea rapoartelor si analizelor de business. Cartea a fost scrisa atat pentru companiile aflate in cautarea unui ERP, cat si pentru cele care folosesc deja un astfel de sistem in organizatie, dar vor sa utilizeze toate functionalitatile disponibile.

Veti afla raspunsul la cele mai des intalnite intrebari cu care se confrunta managerul unei companii: Ce este un sistem ERP? Cum ma poate ajuta? De ce am nevoie de acesta? sau Cat dureaza si ce presupune implementarea unui astfel de sistem? Veti descoperi care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti furnizorul de sisteme ERP si veti intelege ce inseamna sa aveti cu adevarat o imagine de ansamblu asupra tuturor activitatilor cheie din cadrul companiei pe care o conduceti. Veti intelege ce presupune utilizarea sistemelor informatice si in ce mod va poate ajuta in gestionarea si organizarea activitatii dumneavoastra.

Despre Karpatia Horse Show

Pluriva este partener principal al spectacolului Karpatia Horse Show. Acesta se desfasoara pe domeniul Cantacuzino, in localitatea Floresti, judetul Prahova. Distanta de Bucuresti este de 80 de km, iar de Sinaia de 40 de km. Evenimentul se desfasoara pe parcursul a trei zile in perioada 28 – 30 septembrie si este unul dintre cele mai importante concursuri hipice internationale de la noi din tara. Detalii suplimentare legate de locatie si program se gasesc accesand link-ul: http://show.karpatiahorse.ro

Mai jos puteti viziona o serie de fotografii de la editiile anterioare ale spectacolului Karpatia Horse Show: