Pluriva organizeaza conferinta Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii

Bucuresti, 18 februarie 2016. Va invitam la conferinta ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii”. Demonstratia Live se va desfasura in data de 9 martie 2016, la Hotelul Ramada Plaza din Bucuresti, fiind adresata managerilor de vanzari, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea fluxului de vanzari in cadrul companiilor lor. Key speaker-i ai conferintei sunt Marius Pascu si Ramona Bobocea – doi dintre cei mai experimentati consultanti ERP in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale. In cadrul evenimentului, cei doi vor efectua o Demonstratie live, in sistemul ERP, a modului in care companiile isi organizeaza fluxul de vanzari, incepand cu prospectarea pietei pentru a gasi noi oportunitati, ofertare rapida si corecta, facturare, controlul preturilor, plati si incasari, pana la obtinerea de venituri pe termen lung de la clienti.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Pluriva Sales Tools - ingust

De ce sa participi?

  • Te alaturi astfel celor peste 50 de specialisti in vanzari si marketing asteptati la „Pluriva Sales Tools” – schimb de idei cu profesionisti ce au aceleasi interese.
  • Vei afla cum poti sa cresti volumul si profitabilitatea vanzarilor si sa te asiguri ca facturezi toate produsele livrate si toate serviciile prestate.
  • Vei descoperi cum poti creste volumul de clienti prin utilizarea unui sistem CRM.
  • Vei afla cum sa iti extinzi afacerea prin deschiderea de noi canale de vanzare: Portal Business-to-Business; Magazin online – eCommerce; Integrare Exchange Data Interface (EDI).
  • Vei putea sa ii intrebi chiar pe Marius Pascu si pe Ramona Bobocea despre cele mai bune practici in domeniu.

Pentru Agenda completa & Inscrieri, te invitam pe pagina evenimentului.