Pluriva participa la targul de joburi “Bursa locurilor de munca”

Bucuresti, 04 aprilie 2014. Va doriti sa incepeti o cariera de succes in domeniul IT, cel mai dinamic domeniu de activitate din Romania, cel care ofera cele mai multe oportunitati studentilor si absolventilor? Va intereseaza sa aflati direct de la Managerul nostru de HR ce fel de tineri ambitiosi ne dorim in Pluriva?

Atunci va asteptam la standul nostru de la targul de joburi „Bursa Locurilor de Munca – masura activa de ocupare”. Acest targ va avea loc marti 8 aprilie, incepand cu ora 10:00, la sediul Facultații de Științe Economice din Universitatea Titu Maiorescu Corp M, etaj 3, sala de festivitati – Calea Vacarești, nr.189, sector 4, București.

Targul „Bursa Locurilor de Munca – masura activa de ocupare” este organizat de Facultatea de Științe Economice. Evenimentul beneficiaza de sprijinul Centrului de Excelenta pentru Cresterea Calitatii in Invatamantul Superior Economic, recent infiintat in cadrul Facultatii de Stiinte Economice. Detalii despre eveniment gasiti pe pagina de Facebook a Facultatii, la adresa www.facebook.com/utmsteco. Iata mai jos posterul de prezentare.

poster - Bursa locurilor de munca