Pluriva organizeaza Quality Management Workshop

Bucuresti, 10 aprilie 2013. Pluriva, cel mai important partener IBM pentru serviciile de Quality Assurance, organizeaza impreuna cu IBM Rational evenimentul Quality Management Workshop @ Hotel Excelsior, Timisoara. Seminarul va avea loc in data de 29 aprilie, incepand cu ora 09:00. Acesta este primul eveniment Hands-on de Quality Management din Timisoara.

Demonstratii live

Evenimentul este de tipul Hands On si va include o demonstratie live de Managementul Calitatii pe o aplicatie business din Romania. Participantii vor putea analiza reprezentarea cerintelor utilizatorilor si cerintelor de sistem, precum si reprezentarea testelor ce valideaza cerintele si integrarea cu testarea automata.

Speakerii confirmati la seminar au experienta in proiectarea, coordonarea si executarea a zeci de proiecte de testare software automata. Principalele intrebari la care va vor raspunde vorbitorii sunt: Cum poate să vă asigure Managementul calităţii să livraţi exact ceea ce aşteaptă clientul, în buget şi la timp? Cum se stabilesc cerintele pentru un proiect software? Cum arata un flux complet de Management al calităţii de-a lungul ciclului de viaţă al proiectului software?

Invitatul special al primului eveniment Hands-on de Quality Management

Murat Guvenc – Rational Software Systems Sales Leader CEE @ IBM
In cei 10 ani de experienta in industria hight-tech si in domeniul productiei, Murat Guvenc a lucrat pentru companii lideri mondiali in IT, cum ar fi: IBM, Borland Software sau TogetherSoft Corporation. Murat Guvenc este un cunoscut speaker la diverse conferinte internationale, unde vorbeste despre tehnologii emergente si despre automatizarea proceselor. Murat este specializat in procesele de Application Lifecycle Management (ALM/SDLM). In acest moment el ocupa pozitia de IBM Rational Software Systems Sales Leader Central & Eastern Europe, Rusia si fostele tari CSI.

Cui se adreseaza

Seminarul se adreseaza in special dezvoltatorilor de aplicatii software, dezvoltatorilor de sisteme care inglobeaza software, hardware, componenente de automatizari, electrice si mecanice, departamentelor de servicii IT, departamentelor de dezvoltare business.