Pluriva isi extinde colaborarile cu mediul universitar romanesc – cursuri de Sisteme ERP si la Universitatea Valahia din Targoviste

Bucuresti, 28 septembrie 2015. Din anul 2013 consultantii Pluriva au început sa predea cursuri de sisteme informatice ERP în cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti. Proiectul este unul plin de succes, iar din prima promotie a cursului zece studenti s-au angajat si utilizeaza sisteme informatice de tip ERP la locul de munca. Studentii Universitatii “Titu Maiorescu” vor beneficia si anul acesta de cursul „Organizare, Productivitate si Control”, sustinut pe baza sistemului integrat Pluriva ERP.

Cursuri pentru studentii din Targoviste

Deoarece ne dorim sa ducem experienta noastra mai departe, vom incepe din acest an universitar, 2015 – 2016, colaborarea cu Universitatea Valahia din Targoviste, cu ajutorul Conf.dr. Croitoru Gabriel de la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul universitatii.

Universitatea Valahia oferă cursuri în cadrul a 10 facultati, ce acopera o plaja larga de domenii precum Stiinte Umaniste, Stiinte Economice, Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei, Drept si Stiinte Administrative. O echipa de tineri cercetatori si studenti a obtinut anul acesta locul intai la concursul de microbiotica, organizat în cadrul celei mai mari conferinţe internaţionale de robotică şi automatică, ICRA 2015, desfăşurată la Seattle.

Prin cursurile noastre, studentii vor invata notiuni tehnice, dar si fluxurile principale de business, care le vor oferi o imagine de ansamblu asupra activitatilor unei firme. De-a lungul anului, studentii vor avea acces online la sistemul ERP, pe o instanta de lucru creata si configurata special pentru acest curs. Seminariile vor acoperi procesul de implementare si configurare a unei solutii IT integrate intr-o firma romaneasca, incepand de la necesitatile de afaceri ce conduc la decizia implementarii si pana la obtinerea de rapoarte de afaceri. Cursurile se vor desfasura saptamanal si vor fi sustinute de catre consultanti ai sistemului integrat de gestiune Pluriva ERP.

Deschiderea anului universitar va avea loc joi, 1 octombrie.

universitatea_valahia_inginerie_2

….