Pluriva HCM – Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll

Coordonezi departamentul de Resurse Umane si iti doresti sa reduci timpul consumat cu introducerea si prelucrarea datelor si sa castigi timp pentru rapoarte si analize de HR? Doresti sa reduci cu 90% munca manuala si sa castigi astfel trasabilitate si control? Esti directorul general preocupat de imbunatatirea comunicarii cu angajatii si de cresterea satisfactiei acestora? Te invitam sa ni te alaturi noua si altor +50 de profesionisti de HR la cel mai important eveniment de resurse umane al primaverii in Bucuresti:

Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll

Andrei Slusarencu HCM

Demonstratia Live, in sistemul software HR Pluriva HCM, este organizata de catre Pluriva in data de 16 martie 2016, la Hotelul Ramada Plaza din Bucuresti – Sala America de Sud. Aceasta conferinta este dedicata managerilor de resurse umane, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea HR & Payroll si va fi sustinuta de catre Andrei Slusarencuunul dintre cei mai experimentati consultanti HCM in implementarea de solutii software HR. In cadrul evenimentului, Andrei va efectua o Demonstratie LIVE, in programul de resurse umane, de noua generatie, Pluriva HCM, a modului in care firmele isi gestioneaza electronic contractele de munca, isi calculeaza salariile corect – conform legislatiei in vigoare si le ofera angajatiilor acesul in Portal Angajat. Portalul Angajat este un sistem online in care salariatii se conecteaza pe baza de nume de utilizator si parola proprii pentru a accesa documente. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cui se adreseaza evenimentul

 • Directori HR & Payroll
 • Angajati ai departamentelor de HR & Payroll
 • Manageri ai firmelor de servicii de externalizare
 • Directori generali
 • Manageri ai firmelor de leasing de personal

Agenda Conferintei

08:45-09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee
09:15-09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti
09:30-10:30 Prezentarea solutiei all-in-one Pluriva HCM: module, functionalitati cheie si fluxuri de informatii

 • Performanta in Resurse Umane. Cum castigi timp si confidentialitate pentru departamentul tau.
 • Fluxuri online 100%. Administrarea online a cererilor de adeverinte si a cererilor de absente: concedii, invoiri si delegatii.
 • Portal Angajat. Comunicare online cu angajatii.
 • HR Info. Accesul online al managerilor si al angajatilor la documentele publice.
 • Rapoarte si Analize. Tabloul de bord al managerului de HR.

10:30-10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!
10:45-12:00 Studii de caz. Utilizarea Pluriva HCM in cadrul departamentelor de HR & Payroll

 • Fluturasi electronici prin email. Individual si centralizat.
 • Business Intelligence – mai actual ca niciodata.
 • Pontaje zilnice online – standard si ture.
 • HR Docs. Documentele dosarului de personal.
 • Personalizari la indemana utilizatorilor. Cum isi configureaza utilizatorii modulele sistemului.
 • Servicii de externalizare. Utilizarea platformei Pluriva HCM pentru a furniza servicii de externalizare HR & Payroll catre clienti.

12:00-12:30 Intrebari si raspunsuri cu Andrei

Speaker principal – Andrei Slusarencu

Andrei Slusarencu, Manager Pluriva HCM, a coordonat, in cei 15 ani de experienta, proiecte de implementare solutii software pentru departamente HR & Payroll din companii multinationale, institutii de stat si alte firme romanesti. Andrei este arhitectul solutiei software HR de administrare personal si salarizare Pluriva HCM, conceputa si dezvoltata conform viziunii sale, folosind cele mai actuale tehnologii, pentru ca managerii de resurse umane au nevoie de o solutie software simpla, online, usor de configurat si de utilizat, care sa le ofere mobilitate, control si transparenta. Andrei Slusarencu sustine si seminarul de Salarizare si Resurse Umane din cadrul cursurilor ”Organizare, productivitate si control. Gestiunea afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva” pentru studentii facultatilor economice la universitatile ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”.

Pluriva HCM (Human Capital Management) este un soft HR ce ajuta companiile sa administreze, sa calculeze si sa analizeze in timp real informatiile privind capitalul uman, conform legislatiei in vigoare, reducand semnificativ timpul consumat cu introducerea si analiza datelor si oferind rapoarte si analize cu date in timp real. Luna de luna, Pluriva HCM este soft-ul de resurse umane preferat de 335 de companii din Romania din diverse diverse domenii de activitate (servicii, distributie, retail, farmaceutic, institutii publice, productie, constructii etc.), ce administreaza si proceseaza informatiile a peste 12.000 de angajati intr-o platforma complet securizata. Cei +12.000 de salariati se pot conecta online in Portalul Angajat furnizat de Pluriva pentru a-si accesa fluturasii de salarii, pentru a adauga cereri de concediu si pentru a solicita si descarca documente de resurse umane. 

sageata-rezerva-loc-2

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva HCM

Toti participantii la Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One – HR & Payroll vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva – valabil 45 de zile.

Informatii suplimentare

Inregistrarea la conferinta

Pentru inscrieri la Demostratia LIVE „Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One HR & Payroll”, 16 martie, Hotel Ramada Plaza Bucuresti, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor si datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Formularul de inscriere la demonstratia LIVE