Pluriva HCM – Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll

Coordonezi departamentul de Resurse Umane si iti doresti sa reduci timpul consumat cu introducerea si prelucrarea datelor si sa castigi timp pentru rapoarte si analize de HR? Doresti sa reduci cu 90% munca manuala si sa castigi astfel trasabilitate si control? Esti directorul general preocupat de imbunatatirea comunicarii cu angajatii si de cresterea satisfactiei acestora? Te invitam sa ni te alaturi noua si altor +50 de profesionisti de HR la cel mai important eveniment de resurse umane al acestei toamne:

Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll

Oradea HCM - pluriva com

Demonstratia Live, in soft-ul HR integrat Pluriva HCM, este organizata de catre partenerul regional Pluriva din judetele Bihor, Satu Mare, Maramures si Hunedoara, Soft Office in data de 21 septembrie 2016, la Hotelul Hilton din Oradea. Aceasta conferinta este dedicata managerilor de resurse umane, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea HR & Payroll si va fi sustinuta de catre Craciun Pacurar, partener Pluriva in judetele Bihor, Satu Mare, Maramures si Hunedoara si de catre Andrei Slusarencuunul dintre cei mai experimentati consultanti HCM in implementarea de solutii integrate. In cadrul evenimentului, Andrei va efectua o Demonstratie LIVE, in soft-ul de resurse umane Pluriva HCM, a modului in care firmele isi gestioneaza electronic contractele de munca, isi calculeaza salariile corect – conform legislatiei in vigoare si le ofera angajatilor accesul in Portal Angajat. Portalul Angajat este un modul din programul de resurse umane Pluriva HCM in care salariatii se conecteaza pe baza de nume de utilizator si parola proprii pentru a accesa documente. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cui se adreseaza evenimentul

 • Directori de HR & Payroll
 • Specialisti in resurse umane si salarizare
 • Angajati ai departamentelor de HR & Payroll
 • Manageri ai firmelor de servicii de externalizare
 • Economisti si contabili
 • Directori generali
 • Manageri ai firmelor de leasing de personal
 • Specialisti IT

Agenda Conferintei

08:45-09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee
09:15-09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti
09:30-10:30 Prezentarea solutiei software HR Pluriva HCM: module, functionalitati cheie si fluxuri de informatii

 • Performanta in Resurse Umane. Cum castigi timp si confidentialitate pentru departamentul tau.
 • Fluxuri online 100%. Administrarea online a cererilor de adeverinte si a cererilor de absente: concedii, invoiri si delegatii.
 • Portal Angajat. Comunicare online cu angajatii.
 • HR Info. Accesul online al managerilor si al angajatilor la documentele publice.
 • Rapoarte si Analize. Tabloul de bord al managerului de HR.

10:30-10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!
10:45-12:00 Studii de caz. Utilizarea Pluriva HCM in cadrul departamentelor de HR & Payroll

 • Fluturasi electronici prin email. Individual si centralizat.
 • Business Intelligence – mai actual ca niciodata.
 • Pontaje zilnice online – standard si ture.
 • HR Docs. Documentele dosarului de personal.
 • Personalizari la indemana utilizatorilor. Cum isi configureaza utilizatorii modulele sistemului.
 • Servicii de externalizare. Utilizarea platformei Pluriva HCM pentru a furniza servicii de externalizare HR & Payroll catre clienti.

12:00-12:30 Intrebari si raspunsuri cu Andrei

Speaker-i principali

Andrei Slusarencu, Manager Pluriva HCM, a coordonat, in cei 15 ani de experienta, proiecte de implementare solutii software pentru departamente HR & Payroll din companii multinationale, institutii de stat si alte firme romanesti. Andrei este arhitectul solutiei software HR Pluriva HCM, conceputa si dezvoltata conform experientei acumulate, folosind cele mai actuale tehnologii, pentru ca managerii de resurse umane au nevoie de o solutie software simpla, online, usor de configurat si de utilizat, care sa le ofere mobilitate, control si transparenta. Andrei Slusarencu sustine si seminarul de Salarizare si Resurse Umane din cadrul cursurilor ”Organizare, productivitate si control. Gestiunea afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva” pentru studentii facultatilor economice la universitatile ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”.

Craciun Pacurar este General Manager Soft Office Oradea, regional partner Pluriva pentru judetele Bihor, Satu Mare, Maramures si Hunedoara. De peste 5 ani, Soft Office ajuta firmele locale sa administreze si sa isi controleze activitatea de resurse umane prin implementarea solutiei software HR Pluriva HCM. Craciun Pacurar, General Manager Soft Office, este un reputat consultant IT si de business pentru companiile din judetele Bihor, Satu Mare, Maramures si Hunedoara, cu experienta de 15 ani in domeniu. Craciun Pacurar sprijina afacerile locale in efortul lor de a gasi si de a implementa cele mai bune solutii software de business. Zecile de proiecte de implementare HCM&ERP coordonate de Craciun il transforma intr-unul din consultantii de top din judetul Bihor.

Pluriva HCM (Human Capital Management) este un program de resurse umane online ce ajuta companiile sa administreze, sa calculeze si sa analizeze in timp real informatiile privind capitalul uman, conform legislatiei in vigoare, reducand semnificativ timpul consumat cu introducerea si analiza datelor si oferind rapoarte si analize cu date in timp real. Luna de luna, soft-ul HR Pluriva HCM este solutia preferata de 335 de companii din Romania din diverse diverse domenii de activitate (servicii, distributie, retail, farmaceutic, institutii publice, productie, constructii etc.), ce administreaza si proceseaza informatiile a peste 12.000 de angajati intr-o platforma complet securizata. Cei +12.000 de salariati se pot conecta online in Portalul Angajat furnizat de Pluriva pentru a-si accesa fluturasii de salarii, pentru a adauga cereri de concediu si pentru a solicita si descarca documente de resurse umane. 

sageata-rezerva-loc-2

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva HCM

Toti participantii la Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One – HR & Payroll vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al soft-ului HR Pluriva HCM – valabil 45 de zile.

Recomandarea consultantului

„Organizam un nou eveniment important pentru comunitatea de business din judetele Bihor, Satu Mare, Maramures si Hunedoara: „Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll”. Dupa conferinta „Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii” organizata in luna mai 2016 in Oradea, de aceasta data ii invitam pe managerii de resurse umane si salarizare sa ni se alature la hotelul Hilton din Oradea, in data de 21 septembrie 2016, de la ora 09:00. Conferinta Pluriva Human Capital Management reprezinta o ocazie excelenta pentru a descoperi live, intr-un mod concret, ce beneficii pot aduce sistemele HCM pentru departamentele de resurse umane.”Craciun Pacurar, General Manager Soft Office Oradea, regional partner Pluriva pentru judetele Bihor, Satu Mare, Maramures si Hunedoara

Informatii suplimentare

Inregistrarea la conferinta

Pentru inscrieri la Demostratia LIVE „Pluriva HCM: Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One HR & Payroll”, 21 septembrie, Hotel Hilton Oradea, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor si datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Formularul de inscriere la demonstratia LIVE