Pluriva este partener al concursului hipic international Karpatia Horse Show

Bucuresti, 26 iulie 2017. Pluriva este pentru al patrulea an consecutiv partener principal si sustine concursul hipic Karpatia Horse Show, desfasurat in fiecare toamna pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova. Editia din acest an se va desfasura in perioada 29 septembrie – 01 octombrie si se adreseaza atat iubitorilor de cai si pasionatilor de echitatie, cat si celor care apreciaza farmecul domeniilor nobiliare si doresc experiente inedite. Organizatorii pregatesc pentru anul acesta o serie de activitati conexe menite sa redea viata domeniului de 130 de hectare.

Editia a patra Karpatia Horse

Domeniul Cantacuzino Floresti este situat in apropierea statiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucuresti sau de Brasov. Pe langa spectacolul ecvestru, spectatorii vor avea posibilitatea sa se initieze in arta calariei si sa petreaca impreuna cu prietenii ori familia un week-end intr-un cadru destins si relaxat cu zone special amenajate de food & entertainment. Copiii se vor bucura si ei de jocuri, ateliere creative si concursuri surpriza. Printre cele mai asteptate activitati se numara: prezentarile de ogari, parada de masini de epoca si trasuri cu patru cai, sesiuni foto, workshop-uri, expozitii si discutii interactive pe teme legate de traditia echitatiei in Romania sau despre influenta domeniului in arhitectura.

Pluriva la Karpatia Horse

Echipa Pluriva face parte si anul acesta din publicul concursului hipic international Karpatia Horse si va urmari performantele de calitate ale concurentilor. De trei ani suntem partener principal al competitiei Karpatia Horse si ne bucuram sa regasim valorile comune cu aceasta competitie: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, urmareste-ne pe:

Iata o galerie foto de la editia de anul trecut (Foto Stefan Stoica):