Pluriva a organizat IBM Rational DOORS Boot Camp 9.4

Bucuresti, 12 iunie 2013. Pluriva, cel mai important partener IBM Rational pentru serviciile de Quality Assurance a organizat IBM Rational DOORS Boot Camp 9.4. Acest curs oficial IBM este organizat de catre parteneri. IBM Rational DOORS Boot Camp 9.4 s-a desfasurat timp de patru zile, in perioada 28-31 mai 2013, in sala de conferinte a Hotelului Royal Bucuresti. Participantii au primit diploma oficiala de participanti la Boot Camp si acum se pot certifica sustinand un examen.

IBM Rational DOORS este o suita de solutii de management ale cerintelor, utilizate pentru capturarea, urmarirea, analiza si gestiunea cerintelor. Cu ajutorul IBM Rational DOORS, clientii pot demonstra conformitatea sistemelor cu diferite reglementari si standarde.

Servicii de testare automata

Pluriva ofera servicii de testare software automata ce ajuta firmele sa faca fata ritmului ridicat de evolutie si schimbare a aplicatiilor software. Atat companiile care dezvolta solutii software cat si cei care au de receptionat aplicatii sau module dezvoltate de altii se bazeaza pe testarea automata pentru a reduce semnificativ riscurile generate de ajungerea defectelor in productie, gratie scaderii timpului necesar executiei testarii. Echipa de consultanti Pluriva, cu experienta in zeci de proiecte de testare software, automata utilizeaza in activitatea de testare tool-uri IBM, HP sau open source, in functie de proiect.

Iata o galerie foto de la IBM Rational DOORS Boot Camp 9.4: