Pluriva a devenit Intel Technlogy Provider – Gold Partner

Bucuresti, 20 mai 2011. Pluriva a obtinut certificarea Intel Technlogy Provider Expert, ce ii permite sa isi dezvolte statutul de partener Intel in Romania. Pentru clientii Pluriva, principalul beneficiu al parteneriatului Intel Technlogy Provider Gold 2011 este reducerea costurilor operationale, prin scurtarea timpului de rezolvare a task-urilor legate de echipamentele hardware Intel. Pentru a dobandi acest statut, Pluriva a trebuit sa indeplineasca standardele impuse de Intel in ceea ce privește competentele tehnice necesare livrarii de solutii si sisteme bazate pe tehnologia Intel.

Intel Corporation

intel-technology-provider-partner-services

Intel Corporation, fondata in 1968 cu sediul in Santa Clara California, SUA, este cel mai mare producator mondial de procesoare ce dezvolta si produce si chipseturi pentru placi de baza, placi de retea si circuite integrate, discuri SSD, chipuri grafice  si alte dispozitive pentru piata IT. In ultimi 40 de ani, produsele Intel au revolutionizat industria electronica si au constituit un progres tehnic major in evolutia  produselor electronice moderne.

Programul Intel Technology Provider este destinat tuturor firmelor care vand produse Intel sau asambleaza solutii bazate pe produse Intel. Fiecare partner are acces la informatii cheie din industrie, cum ar fi evolutia preturilor produselor, documentatie tehnica, suport on-line.