“Performanta si Dezvoltarea in HR folosind un sistem software HR de noua generatie” – Cum a fost la conferinta Pluriva HCM organizata la Bucuresti

colaj site 2

Cum castiga departamentul de administrare personal si salarizare timp si confidentialitate prin implementarea solutiei software HR online Pluriva HCM (Human Capital Management) – acesta a fost subiectul principal discutat la conferinta organizata de Pluriva in data de 16 martie 2016, la Hotelul Ramada Plaza din Bucuresti. Managerii HR & Payroll, consultantii de resurse umane, managerii firmelor de servicii de externalizare si directorii generali prezenti la conferinta au asistat la demonstratia live, in sistemul Pluriva, sustinuta de Andrei Slusarencu, HCM Division Manager. Scopul seminarului a fost sa prezinte, prin fluxuri concrete in aplicatie, modul in care soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ajuta firmele sa isi gestioneze electronic contractele de munca, sa isi calculeze salariile intotdeauna corect – conform legislatiei in vigoare si sa le ofere angajatilor accesul in platforma electronica Portal Angajat.

De la adaugarea unui angajat, la evaluari 360 de grade si calcul salarial

In cadrul conferintei ”Pluriva Human Capital Management – Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll”, Andrei a realizat live, in programul de resurse umane Pluriva HCM, simulari de fluxuri: adaugarea unui angajat, a unui contract de munca, adaugarea si preluarea pontajului, calculul salarial, evaluarile 360 de grade, adaugarea si aprobarea cererilor de concediu, generarea si personalizarea rapoartelor. Participantii au fost interesati in special de avantajele unice ale soft-ului de resurse umane Pluriva HCM: functioneaza online, pe tableta, telefon mobil si laptop, ofera flexibilitate in generarea rapoartelor, este multi-companie si acopera toate spetele legislative. Un alt subiect intens dezbatut a fost ”Cum eliminam definitiv hartiile tiparite din departamentul de resurse umane?”. Andrei a prezentat instrumentele software ce ajuta la reducerea semnificativa a volumului de documente tiparite de tip cereri de concediu sau cereri de adeverinta.

Soft-ul HR Pluriva HCM se integreaza cu sistemele software de contabilitate ale clientilor si genereaza fisierele de note contabile in formatele solicitate. Pentru clientii care folosesc si sistemul Pluriva ERP in activitatea de gestiune, programul de salarizare Pluriva HCM functioneaza ca un modul integrat al aplicatiei.

Ce inseamna o implementare de succes Pluriva HCM?

O implementare de succes a programului de gestionare a resurselor umane Pluriva HCM inseamna ca toate categoriile de utilizatori din firma gasesc avantaje in noua aplicatie. Ma refer la managerii departamentelor de administrare personal si salarizare, care castiga timp pentru rapoarte si analize de HR si elimina din efortul cu preluarea si introducerea datelor. Ma refer si la angajatii firmelor in care se implementeaza soft-ul HR Pluriva HCM, pentru care functionarea online a Portalului Angajat inseamna accesul la un instrument foarte util pentru transmiterea de cereri, descarcarea de documente personale si obtinerea de informatii. Prin < < avantaje extinse catre toate categoriile de beneficiari > > ma refer, bineinteles, si la managerii generali, ce isi pot imbunatati comunicarea cu angajatii si au un control foarte bun al intregii activitati de HR & Payroll. Le multumesc tuturor participantilor la conferinta Pluriva HCM. Seria de evenimente Pluriva dedicate zonei de HR & Payroll va continua cu o noua conferinta live in orasul Cluj Napoca, organizata impreuna cu partenerul nostru de acolo.” – Andrei Slusarencu, HCM Division Manager.

Prezentare conform fluxurilor din firma dvs.

Daca nu ati putut ajunge la demonstratia live ”Pluriva HCM – Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll”, va invitam sa programati o prezentare cu unul din consultantii Pluriva HCM: telefon 0372 149 115 sau email office@pluriva.com.

Iata o galerie foto de la conferinta ”Pluriva HCM”: