Noul website Pluriva.com

Bucuresti, 27 martie 2014. Pluriva lanseaza noua versiune a website-ului companiei, Pluriva.com, structurat conform organizarii solutiilor si serviciilor IT furnizate de Pluriva. Noul website este conceput pentru ca toti vizitatorii lui, cei care cauta informati despre solutiile Pluriva, despre joburile disponibile, despre activitatile organizatiei sau despre principiile noastre de business sa gaseasca rapid informatiile cautate si sa poata initia comunicarea cu noi.

Iata principalele componente ale noului website Pluriva.com:

– Solutia Pluriva ERP http://www.pluriva.com/solutii/pluriva-erp/
– Solutia eLearning http://www.pluriva.com/solutii/pluriva-elearning/
– Solutia Billing http://www.pluriva.com/solutii/pluriva-billing/
– Solutia eCommerce http://www.pluriva.com/servicii/integrare-magazine-online/
– Servicii de externalizare http://www.pluriva.com/servicii/externalizare-it/
– Servicii de dezvoltare software http://www.pluriva.com/servicii/dezvoltare-software/
– Servicii de testare software http://www.pluriva.com/servicii/testare-software/
– Educatie http://www.pluriva.com/servicii/educatie/

Solutia software de gestiune a afacerii Pluriva ERP beneficiaza in continuare de website dedicat, unde cei interesati pot solicita un cont demo gratuit timp de 30 de zile: http://www.plurivaerp.com/

Cei care vor sa afle primii de ofertele de joburi disponibile sau care vor sa ne cunoasca mai bine, ne pot urmari activitatea constanta din paginile social media Pluriva: Facebook Pluriva si LinkedIn Pluriva.

Patru versiuni in 16 ani

Management_Allen Nedelcu„In urma cu 16 ani, când am inceput activitatea, doar o mica parte din angajatii clientilor nostri aveau calculatoare pe birou. Prioritatile firmelor erau in general altele decât IT-ul. Lucrurile au evoluat spectaculos din 1998 si pâna astazi, acum majoritatea clientilor sunt foarte interesati de solutiile noastre online, functionale pe toate dispozitivele mobile de tip tableta sau telefon mobil, de integrarea diverselor functionalitati de business, inclusiv magazine online. Pentru clientii lui 2014 am conceput si am realizat aceasta cea de-a patra versiune a websiteului corporate Pluriva.com, pentru cei care vor sa fim 100% deschisi cu privire la cine suntem noi, ce facem si ce solutii oferim. Succes si spor la navigarea pe website!”

Allen Nedelcu, Marketing & PR Manager Pluriva