MSL Logistic Services si-a externalizat IT-ul catre Pluriva

Bucuresti, 12 decembrie 2011. Primul furnizor de servicii logistice din piata farmaceutica certificat in sistemul de securitate a informatiei, MSL Logistic Services, lucreaza incepand din luna decembrie 2011 cu furnizorul de servicii de externalizare IT business Pluriva.

Ca urmare a intelegerii semnate, Pluriva a preluat auditul, monitorizarea si administrarea intregii infrastructuri IT a MSL Logistic Services, ce ofera o capacitate totala de stocare de 7.200 mp, din care 5.000 mp in Bucuresti, 1.200 mp in Cluj Napoca si 700 mp in Iasi.

Acces la IT Protection Support Center

Din momentul semnarii contractului,  MSL Logistic Services a primit acces la cel mai performant Centru de suport IT dedicat firmelor din Bucuresti si din tara, IT Protection Support Center Pluriva. Reprezentantii clientului au permanent la dispozitie reteaua de consultanti tehnici Pluriva pe care ii pot apela pentru probleme tehnice, consultanta IT sau sfaturi. IT Protection Support Center Pluriva include protectia IT garantata de certificarea de management al securitatii informatiei conform cu standardul international ISO/IEC 27001.

client-externalizare-it

Compania MSL Logistic Services a fost infiintata in anul 2009 si acopera toate nevoile legate de transport, distributie si depozitare, fara interventia unor activitati de natura comerciala, mentinand astfel obiectivitatea, transparenta si echidistanta fata de fiecare client. Compania propune un nou model de business atat fata de modul de functionare al distributorilor clasici de medicamente, cat si fata de organizarea producatorilor.

Veti gasi detalii complete despre serviciile de externalizare IT Pluriva in sectiunea dedicata.