Pluriva – partener al concursului hipic KARPATIA Horse Trials – octombrie 2015, Domeniul Cantacuzino – Floresti

Bucuresti, 02 martie 2015. Pluriva sustine evenimentul hipic international KARPATIA Horse Trials, ce se va desfasura in luna octombrie 2015 pe Domeniul Cantacuzino – Floresti. Principala atractie a evenimentului o reprezinta competitia ecvestra, prin probele de dresaj, obstacole si cross-country. Competitia ecvestra este un concurs complet international impartit pe trei categorii de participanti.

KarpatiaCompetitia este organizata de catre Karpatia Horse Trials in colaborare cu Asociatia Sportiva Hipohouse si beneficiaza de sustinerea directa a Federatiei Ecvestre Romane si a Federatiei Ecvestre Internationale. Pluriva este partener al evenimentului.

Sectiunea dedicata Concursului Complet va avea in plus fata de anul precedent un concurs de nivel redus destinat debutantilor precum si un Concurs Complet de 3* calificativ pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Concursul de 3* va incanta publicul cu spectaculoasa proba de Cross-Country cu o lungime de aproximativ 6000 de metri si obstacole naturale ce se vor intinde pe tot Domeniul Cantacuzino.

Domeniul Cantacuzino din Floresti

Evenimentul va avea loc pe Domeniul Cantacuzino din Floresti – pe Valea Prahovei, la aproximativ 80 km (nord) de Bucuresti si la aproximativ 40 km (sud) de Sinaia. Domeniul Cantacuzino – Floresti se intinde pe 130 de hectare de alei de castani si platani si pasuni peste care vegheaza Palatul „Micul Trianon”.

Lasat la voia intamplarii mai bine de un secol, perioada in care a fost bantuit de vicisitudinile vremii si ale vremurilor, dezgolit de faradelegile razboaielor, dar si ale oamenilor in particular, abandonat de diversele sisteme politice, legi si fonduri economice – care l-ar fi putut ajuta sa fie pus in valoare – Domeniul Cantacuzino Floresti incluzand Palatul Nababului a supravietuit – chiar si numai cu ruinele sale, de-a lungul timpului si al tuturor evenimentelor istorice si sociale, ajungand intr-o forma destul de firava pana la noi.

Iata o galerie foto de la Karpatia Horse Trials 2014: