Performanta, spectacol ecvestru, parada de masini de epoca si de trasuri. Pluriva este partener Karpatia Horse Show pentru al treilea an la rand

Bucuresti, 13 septembrie 2016. A devenit deja o traditie ca Pluriva sa fie partener principal si sa sustina concursul hipic Karpatia Horse Show, desfasurat in fiecare toamna pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova. Editia din acest an se va desfasura in perioada 30 septembrie – 02 octombrie 2016 si se adreseaza atat iubitorilor de cai si pasionatilor de echitatie, cat si celor care apreciaza farmecul domeniilor nobiliare si doresc experiente inedite. Organizatorii pregatesc pentru anul acesta o serie de activitati conexe menite sa redea viata domeniului de 130 de hectare.

Ce aduce nou editia a treia Karpatia Horse

Desfasurat pe un domeniu vast, administrat de Fundatia Cantacuzino Floresti, concursul Karpatia Horse Show beneficiaza anul acesta de o regandire a spatiului competitional. Dublarea numarului de treceri ale calaretilor prin dreptul fiecarui punct de vizionare de pe traseu va adauga spectacolului hipic o nota suplimentara de spectaculozitate. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimosi si respectati designeri de obstacole de atelaje din lume a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstratii de maiestrie.

Domeniul Cantacuzino Floresti este situat in apropierea statiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucuresti sau de Brasov. Pe langa spectacolul ecvestru, spectatorii vor avea posibilitatea sa se initieze in arta calariei si sa petreaca impreuna cu prietenii ori familia un week-end intr-un cadru destins si relaxat cu zone special amenajate de food & entertainment. Copiii se vor bucura si ei de jocuri, ateliere creative si concursuri surpriza. Printre cele mai asteptate activitati se numara: prezentarile de ogari, parada de masini de epoca si trasuri cu patru cai, sesiuni foto, workshop-uri, expozitii si discutii interactive pe teme legate de traditia echitatiei in Romania sau despre influenta domeniului in arhitectura.

Pluriva la Karpatia Horse

Echipa Pluriva face parte si anul acesta din publicul concursului hipic international Karpatia Horse si va urmari performantele de calitate ale concurentilor. De trei ani suntem partener principal al competitiei Karpatia Horse si ne bucuram sa regasim valorile comune cu aceasta competitie: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, urmareste-ne pe:

Te asteptam sa petrecem impreuna un weekend la mosie, in ambianta eleganta data de lumea fascinanta a echitatiei!

Numaratoarea inversa Karpatia Horse Show 2016 a inceput, asa ca iata o galerie foto de la editia de anul trecut:

Related Posts