Gutuie.ro – cel mai bun magazin online la categoriile “Birotica si papetarie” si „Experienced”, la Gala Premiilor eCommerce 2014 – GPEC

Bucuresti, 28 noiembrie 2014. Gutuie.ro, magazin online de papetarie integrat cu sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului 2014 in categoriile „Birotica si Papetarie” si „Experienced” la GPeC – Gala Premiilor eCommerce. La aceasta gala s-au inscris 100 de magazine online, fiind aprobate in competitie doar dupa ce au demonstrat ca respecta aspectele legislative in vigoare si codul de bune practici TRUSTED.ro. Catigatorii premiilor au fost alesi pe baza votului juriului, ce a evaluat magazinele online dupa 90 de parametri. Este cel de-al doilea an la rand cand Gutuie.ro castiga premiul de Cel mai bun magazin online la categoria “Birotica si papetarie”. Premiul obtinut in premiera la categoria „Experienced” este cu atat mai valoros cu cat in competitie au fost inscrise alte 60 de website-uri.

Cine este Gutuie.ro

Sigla GutuieGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Mai mult decat produse de calitate la preturi bune, Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza “Necesarul” pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si gratuit al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost echilibrat.

Integrat cu sistemul ERP utilizat

Gutuie.ro foloseste o platforma de eCommerce integrata cu solutia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP, astfel ca stocul de produse, preturile, fotografiile, comenzile si facturile se trimit automat intre cele doua sisteme. Comunicarea intre magazinul online Gutuie.ro si produsele, stocurile sau preturile gestionate in ERP se realizeaza bidirectional: datele se transmit de la ERP la magazin si invers.

Platforma pentru magazine online

Modulul eCommerce al sistemului Pluriva ERP este o platforma cu ajutorul careia companiile isi pot crea, configura si lansa propriul magazin online, integrat automat cu toate Modulele Pluriva ERP. Pluriva este furnizor de servicii de creare magazine online si integrare a magazinelor online detinute de catre clienti cu sistemul Pluriva ERP. Designul, configurarea si lansarea magazinelor online compun serviciul de implementare Pluriva ERP, fiind executate pe baza specificatiilor clientului.