Gutuie.ro – cel mai bun magazin online la categoria “Birotica si papetarie”, la Gala Premiilor eCommerce 2013

Marius Pascu - GutuieBucuresti, 05 decembrie 2013. Gutuie.ro, magazin online de papetarie integrat cu sistemul Pluriva ERP, a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului 2013 in categoria Birotica si Papetarie la GPeC – Gala Premiilor eCommerce. La aceasta gala s-au inscris 122 de magazine online, fiind aprobate in competitie doar dupa ce au demonstrat ca respecta aspectele legislative in vigoare si codul de bune practici TRUSTED.ro. Catigatorii premiilor au fost alesi pe baza votului juriului, ce a evaluat magazinele online dupa 50 de parametri.

Cine este Gutuie.ro

Sigla GutuieGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Mai mult decat produse de calitate la preturi bune, Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza “Necesarul” pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si gratuit al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost echilibrat.

Integrat cu sistemul ERP utilizat

Gutuie.ro foloseste o platforma de eCommerce integrata cu solutia Pluriva ERP, astfel ca stocurile, preturile sau facturile se trimit automat intre cele doua sisteme. Comunicarea intre magazinul online Gutuie.ro si produsele, stocurile sau preturile gestionate in ERP se realizeaza bidirectional: datele se transmit de la ERP la magazin si invers.

Platforma pentru magazine online

Modulul eCommerce al sistemului Pluriva ERP este o platforma cu ajutorul careia companiile isi pot crea, configura si lansa propriul magazin online, integrat automat cu toate Modulele Pluriva ERP. Pluriva este si furnizor de servicii de integrare a magazinelor online detinute de catre clienti cu sistemul Pluriva ERP. Designul, configurarea si lansarea magazinelor online compun serviciul de implementare Pluriva ERP, fiind executate pe baza specificatiilor clientului.