Facultatea de Stiinte Economice si Pluriva lanseaza cursul „Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”

Bucuresti, 07 noiembrie 2013. Universitatea “Titu Maiorescu” si Pluriva lanseaza cursul Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP pentru studentii din anii II si III ai Facultatii de Stiinte Economice ai Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti. Cursurile au inceput in data de 30 octombrie 2013, se vor desfasura saptamanal in laboratorul de informatica al Facultatii de Stiinte Economice si vor fi sustinute de Project Managerii Pluriva ERP. Cele 20 seminarii ale cursului de Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP acopera urmatoarele componente cheie: impactul in business al implementarii unui sistem ERP, nevoile de utilizare ale unui sistem IT integrat, fluxurile modulelor financiar – contabil, ale modulelor operationale si sistemele de Business Intelligence.

Cum se vor desfasura cursurile ERP

Cursurile se vor desfasura in laboratorul de informatica al Facultatii de Stiinte Economice, iar cei 25 de studenti vor avea acces continuu, prin web, la aplicatia ERP. In timpul prezentarilor, studentii vor utiliza si ei sistemul Pluriva ERP – online, prin Internet, pe instanta creata si implementata de Pluriva special pentru curs.

Aceasta instanta este gazduita in Data Center-ul Pluriva ERP, unde exista infrastructura necesara pentru back-up date si sisteme de protectie informatica. Sistemul Pluriva ERP va fi disponibil pentru accesul online al studentilor si in afara perioadei de cursuri.

Prin cele 20 seminarii ale cursului organizat de Pluriva si Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, studentii participanti vor obtine o viziune de ansamblu asupra implementarii si utilizarii unui sistem ERP intr-o companie: atat aspecte teoretice, pentru fixarea notiunilor principale, cat si cunostinte practice, legate de folosirea aplicatiei LIVE. Seminariile vor include studii de caz de la implementari finalizate cu succes la clienti din Romania, explicate detaliat de catre Project managerii Pluriva ERP.

„Avantaj la angajare”

Parteneriatul dintre Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” si Pluriva este unul pe termen lung. Acesta este primul an in care studentii vor beneficia de cursul deProductivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP – programul va continua in anii urmatori, intr-o forma avansata.

„Pentru studentii participanti la cursuri, valoarea seminariilor de Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP se va vedea cel mai bine in momentul in care vor dori sa se angajeze: ei vor avea o imagine de ansamblu asupra businessului intregii companii, vor fi capabili sa lucreze intr-un sistem ERP si partial sa-l configureze. Cursul organizat impreuna cu Pluriva acopera toate modulele unui sistem ERP, astfel ca studentii nostri se vor integra imediat in orice departament se angajeaza.”
Conf. Univ. Dr. Florin Vaduva, Decan – Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”

„Absolventii cursului de Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP se vor integra foarte rapid in organizatiile in care se vor angaja, pentru ca vor cunoaste modul de lucru cu un sistem ERP si nu vor avea nevoie de training detaliat in acest sens. Studentii vor trebui sa se conecteze mai des in aplicatia ERP pentru realizarea proiectului necesar certificarii de la finalul cursului. Evident ca studentii vor beneficia de materiale de training si de suport din partea noastra, pentru a intelege modul de operare si pentru a exersa fluxurile de business.”
Georgian Rosu, General Manager Pluriva

Certificare ERP acordata studentilor

Pentru anul universitar 2013 – 2014, studentii ce urmeaza cursul de Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP si promoveaza examenul final, vor primi diplome de absolvire si o certificare Pluriva ERP. Pluriva le va oferi celor mai buni studenti de la curs programe de internship in cadrul companiei.

Florin-Vaduva-si-Georgian-Rosu

„In cadrul viitoarelor proiecte de implementare Pluriva ERP din urmatorii ani, suntem siguri ca ne vom intalni cu o parte din studentii de la curs, angajati in diferite companii din Romania. Implementarile noastre vor decurge mai usor, pentru ca viitori angajati vor cunoaste deja de la curs functionarea sistemului Pluriva ERP si modul in care decurge o implementare.”
Georgian Rosu, General Manager Pluriva

„Prin acest curs vom obtine cresterea adoptiei sistemelor ERP in randul utilizatorilor din companii. Indiferent de firmele in care vor lucra, studentii participanti la curs vor fi buni ambasadori ai sistemelor ERP, vor sti beneficiile unei implementari de succes si vor maturiza piata.”
Georgian Rosu, General Manager Pluriva

„Studiile de caz prezentate la curs, privind implementarea unui sistem ERP in companiile romanesti din diferite domenii de activitate, ii vor ajuta pe studenti sa se pregateasca foarte bine pentru piata muncii: ei vor sti ce au de facut la noul loc de munca si vor avea o imagine de ansamblu asupra fluxurilor din companie. Vor sti cum circula informatia si ce se intampla cu datele in sistem.”
Conf. Univ. Dr. Florin Vaduva, Decan – Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”

Acces la intregul sistem ERP

In general, utilizatorii de ERP din companii au acces la un numar limitat de module, cele utilizate in activitatea de zi cu zi. Cursul Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP le va oferi studentilor un beneficiu unic: viziunea unitara asupra unui sistem ERP, in integralitatea lui, pe toate cele 19 module ale aplicatiei Pluriva, plus rapoartele de business. Vor intelege fluxurile integrale, vor vedea ce inseamna trasabilitatea completa, de la introducerea unei cereri de oferta de la client si pana la livrare, facturare si incasare – spre exemplu.