Euro26 si Pluriva sustin Evenimentele MentorShip

Bucuresti, 25 noiembrie 2011. Marius Pascu, Sales Manager Pluriva, a sustinut o prezentare tinerilor participanti la Evenimentul MentorShip organizat de Asociatia Euro<26 in cadrul Centrului Start-Up Bucuresti. La evenimentul desfasurat la Romexpo in Salonul National de Creatie si Inventica au participat persoane interesate de modul in care se construieste o cariera in IT si despre nevoia de inovatie.

Mentorul invitat al evenimentului, Marius Pascu, le-a vorbit tinerilor despre lumea afacerilor si le-a impartasit din experienta sa in IT-ul romanesc. El a povestit despre inceputurile sale in business, punand accentul pe nevoia de inovatie si consecventa. Marius Pascu le-a explicat tinerilor ca pentru a reusi in orice domeniu trebuie sa fii ordonat si sa te gandesti la partea de testare atunci cand lansezi un produs in domeniul IT.

Intrebari de la tineri

Tinerii aflati la Romexpo au adresat intrebari si au cerut sfaturi referitoare la modul in care se construieste o strategie de marketing performanta si la modalitatile de promovare a produselor si serviciilor IT.

In cadrul Centrelor Start-up vor fi organizate mai multe evenimente de MentorShip in perioada urmatoare. Iata cateva fotografii de la Evenimentul MentorShip de la Bucuresti: