Din pasiune pentru cai si pentru adrenalina traita la cote maxime: Pluriva este partener Karpatia Horse Show 2018

Bucuresti, 21 decembrie 2017. Traditia continua. Pluriva este din nou partener principal si sustinator al concursului hipic Karpatia Horse Show, desfasurat in fiecare toamna pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova. Editia din acest an se va desfasura in perioada 28 septembrie – 30 septembrie 2018 si se adreseaza pasionatilor de echitatie, dar si celor care apreciaza farmecul domeniilor nobiliare si doresc experiente inedite, pline de suspans si adrenalina. Activiatile pregatite de organizatori vor reda viata domeniului de 130 de hectare.

Principalele atractii ale celei de-a cincea editii Karpatia Horse

Desfasurat pe un domeniu vast, administrat de Fundatia Cantacuzino Floresti, concursul Karpatia Horse Show va aduce sub aceeasi umbrela competitori din intreaga lume si campioni in echitatie, zeci de sportivi de top care vin la Floresti pentru a participa la concurs. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimosi si respectati designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit si anul acesta, pe domeniul Cantacuzino, un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstratii de maiestrie.

Cea mai spectaculoasa proba este cea de Cross Country, intrucat obstacolele fixe si masive sunt asezate pe un teren variat, ceea ce sporeste gradul de risc. Se vor face sarituri peste busteni, santuri si alte obstacole naturale. Caii vor galopa prin apa si vor sari in fantana in forma de cruce din fata palatului Micul Trianon.

Domeniul Cantacuzino Floresti este situat in apropierea statiunilor turistice din Prahova, la doar o ora si jumatate departare de Bucuresti sau de Brasov. Pe langa spectacolul ecvestru, Karpatia Horse Show este un eveniment de familie, desfasurat intr-un cadru destins si relaxat cu zone special amenajate de food & entertainment. Copiii se vor bucura si ei de jocuri, ateliere creative si concursuri surpriza.

Pluriva la Karpatia Horse

Echipa Pluriva face parte si anul acesta din publicul concursului hipic international Karpatia Horse si va urmari performantele de calitate ale concurentilor. De cinci ani, de la prima editie, suntem partener principal al competitiei Karpatia Horse si ne bucuram sa regasim valorile comune cu aceasta competitie: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, urmareste-ne pe:

Te asteptam sa petrecem impreuna un weekend la mosie, in ambianta eleganta data de lumea fascinanta a echitatiei!

Iata o galerie foto de la editia de anul trecut, la care au participat 8.000 de adulti si 3.000 de copii: