Un nou curs de sisteme ERP sustinut de Pluriva pentru mediul universitar: studentii Universitatii Valahia vor invata administrarea afacerii folosind aplicatia Pluriva ERP

Bucuresti, 05 octombrie 2015. Studentii Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Valahia” Targoviste vor incepe vineri, 9 octombrie, cursul “Organizare, productivitate si control. Gestiunea afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”. Cei 32 de studenti participanti la curs vor invata cum sa utilizeze un sistem ERP in cadrul departamentelor unei firme, cum sa foloseasca rapoartele de business furnizate de sistemul informatic pentru a extrage informatii despre afacere si cum sa ia decizii bazate pe date corecte. Cursul va oferi studentilor o imagine de ansamblu asupra business-ului unei firme: contabilitate, financiar, salarizare, resurse umane, vanzari, marketing, achizitii, stocuri, suport, eCommerce, integrarea cu sistemele software ale marilor retaileri, plus asupra solutiilor de Business Intelligence.

Pe tot parcursul anului universitar 2015 – 2016, studentii Universitatii „Valahia” Targoviste vor avea acces online la sistemul ERP, pe un sistem de lucru creat si configurat special pentru acest curs. Seminariile vor acoperi procesul de implementare si configurare a unei solutii IT integrate intr-o firma romaneasca, incepand de la necesitatile de afaceri ce conduc la decizia implementarii si pana la obtinerea de rapoarte de afaceri.  Cursul de sisteme ERP va include si prezentarea unor studii de caz de la o parte din cele peste 500 de implementari ERP, explicate de catre managerii de proiect Pluriva.

Centrul Studentesc de Antreprenoriat si Gestiunea Afacerilor

Cursul va fi gazduit de CSAGA (Centrul Studentesc de Antreprenoriat si Gestiunea Afacerilor) din Targoviste si va avea drept participanti studenti din ciclul de licenta de la specializarile Finante – Banci, Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, Contabilitate si Informatica de Gestiune, dar si de la programele de master oferite de Universitatea “Valahia” din Targoviste.

Reprezentantii Pluriva au fost prezenti joi, 1 octombrie, la Universitatea „Valahia” din Targoviste cu ocazia deschiderii anului universitar 2015 – 2016, la care a fost anuntat si  cursul oferit de compania noastra studentilor Facultatii de Stiinte Economice.

„Mediul de afaceri contribuie la imbunatatirea programei scolare”

CroitoruDomnul Gabriel Croitoru, conferentiar universitar la Universitatea “Valahia” din Targoviste – Facultatea de Stiinte Economice si coordonator al Ascociatiei Tinerilor Intreprinzatori din Mediul Virtual, a declarat: “Mediul de afaceri poate contribui la imbunatatirea programei scolare. Mediul de afaceri poate oferi experienta si locuri de munca.

Colaborarea facultatii noastre cu Pluriva, consta in cursuri de sisteme ERP, oferite gratuit studentilor din cadrul FSE de catre companie. Este un proiect pe termen lung, la finalul caruia studentii participanti vor fi evaluati din punct de vedere teoretic si practic si vor primi o diploma din partea firmei Pluriva.”

Pluriva isi extinde colaborarea cu mediul universitar

Marius Pascu - Gutuie“Dupa cursul organizat cu succes doi ani la rand pentru studentii Universitatii „Titu Maiorescu” –  Facultatea de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor, Pluriva isi extinde proiectul de colaborare cu universitatile din Romania. Studentii de la Facultatea de Stiinte Economice – Universitatea „Valahia” din Targoviste vor invata notiuni tehnice, vor intelege cele mai importante fluxuri de business si vor lucra pe parcursul anului, online, cu Pluriva ERP –  in cadrul cursului <<Organizare, productivitate si control. Gestiunea afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP>>.” – Marius Pascu, Sales Manager Pluriva

Iata o galerie foto de la deschiderea anului universitar 2015 – 2016, Universitatea „Valahia”: