Ce s-a discutat la conferinta Pluriva „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE”

Bucuresti, 19 noiembrie 2015. Peste 30 de directori generali, directori tehnici, manageri de service si directori de vanzari au participat la conferinta nationala Pluriva organizata in data de 18 noiembrie 2015 la Cluj Napoca: „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE”. Mai mult decat prezentarea sistemului Pluriva ERP, participantii au aflat solutii pentru probleme concrete specifice din afacerea lor.

Ticket Resolved: principalele subiecte discutate

Discutiile deschise si intrebarile au fost incurajate la „Ticket Resolved”. Participantii au aflat solutii la probleme de mare interes pentru afacerea lor: Cum se realizeaza managementul documentelor cu Pluriva ERP? Cum se prioritizeaza interventiile? Cine si cum inchide tichetele? Cat de usor se configureaza? Cum se face alertarea pentru cereri intarziate? Pot vedea grafic ce activitati a facut un angajat pe parcursul unui an? Fiecare dintre aceste intrebari a fost discutata pe larg de catre Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva in zona Transilvania si Project Manager de implementare ERP.

Click aici pentru galeria foto de la eveniment si pentru detalii complete despre subiectele discutate.