Cum a fost la concursul hipic Karpatia Horse Trials 2015 – o noua editie de success

Bucuresti, 13 octombrie 2015. Editia a II-a a concursului hipic Karpatia Horse Trials s-a desfasurat cu succes weekend-ul acesta, in ciuda unei vremi mai putin favorabile fata de anul trecut. Impresionantul domeniu Cantacuzino din Floresti, unde se desfasoara aceasta competitie ecvestra internationala, este un loc din alta lume, din alte timpuri, pe care se mai vad urmele familiei Cantacuzino. Karpatia Horse Trials reinvie tot domeniul si il umple de lume, de cai si de voie buna.

Concurs palpitant

Concursul de cross country incepe din arena principala, unde calaretii cresc treptat ritmul de galop al cailor si o zbughesc dintr-o data pe traseul plin de obstacole de pe domeniul Cantacuzino. Publicul isi poate alege locul din care vrea sa priveasca dupa plac sau mai exact, dupa obstacole. Concurentii trebuie sa sara peste busteni, casute de lemn, sa urce si sa coboare dealuri sau sa treaca prin apa, ori prin baltile amenajate de-a lungul traseului, ori prin fantana din fata Micului Trianon.

Frigul din acest an a putut fi domolit cu vin fiert, clatite, mancare calda si, in primul rand, cu plimbari de-a lungul traseului, pentru a vedea fiecare obstacol si performantele concurentilor. Distanta cea mai mare care a trebuit strabatuta de catre participantii la cea mai dificila categorie, Concursul Complet 3 stele (CCI3*), a numarat 5.700 de metri.

Proba de atelaje cu doi si patru cai impresioneaza prin disciplina, coordonarea si precizia de care concurentii trebuie sa dea dovada pentru a trece cu success printre obstacole.

Performanta si profesionalism

Echipa Pluriva a facut parte din publicul de anul acesta al concursului hipic international Karpatia Horse Trials, unde a putut sa urmareasca performantele de calitate ale concurentilor. Pluriva se bucura ca a fost si anul acesta partenerul principal al competitiei Karpatia Horse Trials si pretuieste valorile pe care aceasta competitie le reprezinta: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

A devenit deja o traditie ca fotografiile de la Karpatia Horse sa fie realizate de catre colega noastra Adina Raiciu, asa ca iata o galerie foto realizate de ea, din care veti putea vedea putin din experienta noastra de la concurs (Iata si fotografiile de anul trecut de la Karpatia Horse Trials, realizate tot de Adina):