Demonstratia LIVE „Castiga timp si confidentialitate cu solutiile All-in-One: HR & Payroll”. Cum a fost la conferinta Pluriva HCM din Oradea

Bucuresti, 22 septembrie 2016. Peste 30 de directori de HR & Payroll, specialisti in resurse umane si salarizare, manageri generali si specialisti IT au participat la demonstratia live organizata de Pluriva si de partenerul regional Pluriva – Soft Office in data de 21 septembrie 2016 la Oradea, Hotel DoubleTree by Hilton. Prezentarea live, in sistemul software online de resurse umane si salarizare, Pluriva HCM (Human Capital Management) s-a adresat in special companiilor din judetele Bihor, Maramures, Satu Mare si Hunedoara, zona in care partenerul Pluriva furnizeaza serviciile de implementare si suport software. Acesta este cel de-al saptelea eveniment organizat de Pluriva in ultimul an – dedicat companiilor aflate in cautarea de solutii software de management al afacerii si de HR.

„Cum eliminam definitiv hartiile tiparite din departamentul de resurse umane”

Prezentarea a fost sustinuta de catre de catre Andrei Slusarencu, unul dintre cei mai experimentati consultanti HCM in implementarea de solutii integrate. Cei interesati de automatizarea activitatilor de HR & Payroll, au descoperit in cadrul prezentarii modul in care functioneaza administrarea online a cererilor de adeverinte si a cererilor de absente: concedii, invoiri si delegatii. Pentru cei ce isi doresc sa implementeze solutii de tip „employee and manager self service”, a fost prezentat modulul Portalul Angajat din soft-ul HR Pluriva HCM: sistem online in care salariatii se conecteaza pe baza de nume de utilizator si parola proprii pentru a solicita si accesa documente. Un alt subiect intens dezbatut a fost ”Cum eliminam definitiv hartiile tiparite din departamentul de resurse umane?”. Andrei a prezentat instrumentele software ce ajuta la reducerea semnificativa a volumului de documente tiparite de tip cereri de concediu sau cereri de adeverinta.

Scopul seminarului organizat la Oradea a fost sa prezinte, prin fluxuri concrete in aplicatie, modul in care solutiile de HR & Payroll ajuta firmele sa isi gestioneze electronic contractele de munca, sa isi calculeze salariile intotdeauna corect – conform legislatiei in vigoare si sa le ofere angajatilor accesul in platforma electronica Portal Angajat. Soft-ul de resurse umane Pluriva HCM se integreaza cu sistemele software de contabilitate ale clientilor si genereaza fisierele de note contabile in formatele solicitate. Pentru clientii care folosesc si sistemul Pluriva ERP in activitatea de gestiune, programul de resurse umane Pluriva HCM functioneaza ca un modul integrat al aplicatiei.

Prezentare personalizata

Va doriti o intalnire de prezentare HR & Payroll personalizata pe modul in care firma dvs. isi desfasoara activitatea? Va rugam sa ne contactati prin email la office@pluriva.com sau la telefon 0735 203 562.

Iata o galerie foto de la conferinta Pluriva HCM Oradea, 21 septembrie 2016: