Cai, trasuri de epoca si ogari: Pluriva este partener al concursului hipic KARPATIA Horse Trials – 10 – 12 octombrie, Domeniul Cantacuzino – Floresti

Bucuresti, 22 septembrie 2014. Pluriva sustine evenimentul hipic international KARPATIA Horse Trials, ce se va desfasura in perioada 10 – 12 octombrie pe Domeniul Cantacuzino – Floresti. Principala atractie a evenimentului o reprezinta competitia ecvestra, prin probele de dresaj, obstacole si cross-country. Competiția ecvestra este un concurs complet international imparțit pe trei categorii de participanți.

Competitia este organizata de catre Karpatia Horse Trials in colaborare cu Asociatia Sportiva Hipohouse și beneficiaza de sustinerea directa a Federatiei Ecvestre Romane si a Federatiei Ecvestre Internationale. Pluriva este partener al evenimentului.

Georgian Rosu - articol OtiSuntem incantati sa sprijinim prima editie a unui eveniment ambitios, ce va include un concurs hipic international, competitii demonstrative de trasuri si expozitii artistice. Competitia hipica va fi una plina de emotii, ce va sta sub semnul elegantei si al preciziei specifice concursurilor ecvestre. De aceea ne-am implicat in acest proiect ca parteneri, pentru ca domeniul hipic si domeniul IT au cel putin un lucru in comun: performanta.”  – Georgian Rosu, General Manager Pluriva

Concursuri demonstrative de trasuri

In cadrul Karpatia Horse Trials vor avea loc si concursuri demonstrative de trasuri cu doi sau patru cai si expozitii de ogari. Spectatorii vor participa la expozițiile de fotografie, pictura și obiecte realizate manual si la concertele de muzica ambientala. Karpatia Horse Trials este o competitie organizata in stilul „Belle Epoque”, ale carei valori principale sunt: frumosul, eleganța și cultura.

Concursurile de echitație cu cele trei probe au ca origine testele de trei zile pe care le dadeau ofițerii de cavalerie si caii lor. Proba de dresaj va demonstra abilitatea calului de a participa la parade, unde eleganța și obedianța sunt absolut necesare. Proba de cross-country este conceputa ca un test de anduranța, curaj și vitejie in condiții de teren accidentat, care, practic, erau o norma a marșurilor lungi sau a misiunilor de depeșa. Faza de obstacole urmarea sa arate condiția fizica și starea calului dupa o zi grea de cross-country.

Domeniul Cantacuzino din Florești

Evenimentul va avea loc pe Domeniul Cantacuzino din Florești – pe Valea Prahovei, la aproximativ 80 km (nord) de București si la aproximativ 40 km (sud) de Sinaia. Domeniul Cantacuzino – Floresti se intinde pe 130 de hectare de alei de castani și platani si pasuni peste care vegheaza Palatul „Micul Trianon”.

Pentru programul complet si detalii despre concurs:

Banner-600x100