10 moduri pentru a afla cat beneficiati de investitiile IT

Bucuresti, 08 februarie 2012. Pluriva ofera gratuit, pana la data de 31 martie 2012, diagnosticul sistemului IT al firmei dvs., precum si recomandari de reducere a costurilor IT si un raport de performanta. Diagnosticul IT este realizat ca urmare a unei analize desfasurate la sediul dvs. ce dureaza maximum o zi.

Sunteti multumit de modul in care functioneaza echipamentele dvs.? Vi se pare ca beneficiati la maximum de banii investiti in IT si de cei achitati diversilor furnizori? Sunteti la zi cu noile tehnologii?

Daca va doriti un raspuns obiectiv la aceste intrebari si confirmarea din partea unor specialisti,Pluriva ofera gratuit, pana la data de 31 martie 2012, diagnosticul sistemului IT al firmei dvs., precum si recomandari de reducere a costurilor IT si un raport de performanta. Diagnosticul IT este realizat ca urmare a unei analize desfasurate la sediul dvs. ce dureaza maximum o zi.

Diagnostic in 10 puncte

buton-diagnostic-gratuit

Diagnosticul IT include analiza si recomandari pentru urmatoarele 10 componente IT: calculatoare, laptopuri, servere, retea, anti-virus, aplicatii, email, telefonie, Internet si imprimante. Analiza sistemului IT dureaza maximum o zi si se desfasoara la sediul firmei dvs. fara nicio intrerupere a activitatii normale a angajatilor. In cateva zile veti primi apoi recomandarile de reducere a costurilor IT si raportul de performanta a sistemului. In urma auditului veti intelege mai bine performanta IT a firmei dvs. si veti putea lua decizii in cunostinta de cauza, crescand astfel competitivitatea afacerii dvs.

Ce spun clientii despre Diagnosticul IT al firmei

„Recomand Diagnosticul IT Pluriva tuturor managerilor preocupati de modul in care sunt cheltuiti banii pe IT in firmele lor. Dupa doar cateva ore petrecute in firma, consultantii Pluriva m-au ajutat sa identific modurile concrete in care pot reduce costurile de IT in firma.” Calin Popescu, Director General Rimas SRL

„Auditul gratuit oferit de catre Pluriva mi-a aratat cat de bine este protejat sistemul meu IT în fata amenintarilor interne si externe si daca datele mele sunt pastrate in siguranta. Consultantii Pluriva au mare experienta in proiecte IT pentru firmele romanesti.” Andrei Timofte, General Manager Popas 2002 SRL

100% gratuit si fara obligatia de a semna un contract cu Pluriva

Diagnosticul IT este realizat ca urmare a unei analize desfasurate la sediul clientului si nu implica nicio obligatie din partea dvs. cu privire la semnarea vreunui contract sau asumarea unui angajament.

Vi se pare interesant?

Pentru a beneficia de aceasta oferta va invitam sa programati vizita unui consultant IT Pluriva la sediul dvs.

Detaliile complete despre serviciile de Externalizare IT Pluriva sunt disponibile la adresa: http://www.pluriva.com/servicii/externalizare-it/