fbpx

Noua versiune Pluriva ERP este pregatita pentru lansarea oficiala: 15 aprilie 2021, ora 15:00. Eveniment online

Noua versiune Pluriva ERP va fi lansata in data de 15 aprilie 2021, ora 15:00. Evenimentul de lansare va fi organizat online si difuzat in exclusivitate pe site-ul Pluriva.com, pe canalul de Youtube Pluriva si pe pagina social media de Facebook Pluriva. In cadrul evenimentului, vom prezenta modul in care noile functionalitati Pluriva incluse in aceasta versiune te ajuta la cresterea productivitatii, imbunatatirea performantei organizationale, cresterea mobilitatii, organizarea muncii de la distanta si securitatea datelor.

 

Aceasta noua versiune Pluriva pastreaza elementele cheie ale aplicatiei, ce i-au adus succesul din ultimii ani: functionare online, mobilitate pentru utilizatori, acces securizat de pe orice dispozitiv, flexibilitate, fluxuri dedicate pe domenii de activitate, rapoarte si analize integrate direct in aplicatie. Noua versiune vine in acelasi timp cu actualizari si imbunatatiri semnificative pentru utilizatori si companii de distribuție, producție, retail, servicii și eCommerce.

Pluriva ERP 5 aduce imbunatatiri in toate elementele cheie ale aplicatiei:

Cresterea productivitatii

Productivitatea utilizatorilor din toate departamentele firmei este preocuparea noastră cheie încă de la lansarea primei versiuni a aplicației.

 

Prin noua versiune Pluriva ERP, oferim functionalitati care sa iti permita sa lucrezi cu motoarele la maximum: viteza imbunatatita si actualizari hardware si software pentru cresterea productivitatii.

Performanta organizationala

Sistemul Pluriva ERP este conceput și structurat de la începuturile lui în jurul monitorizării și creșterii performanței organizaționale.

 

Noua versiune vine cu funcționalități ce ajută companiile să adopte un mod de organizare și management orientat spre obținerea performanței.

Experienta utilizatorului

Pluriva ERP este o aplicație de business în care utilizatorii lucrează în fiecare zi mai multe ore. Le oferă utilizatorilor un mod de lucru simplu și logic.

 

Noua versiunea Pluriva ERP este gândită să îmbunătățească experiența utilizatorului, astfel încât să lucreze mai repede și mai eficient - prin utilizarea celor mai noi tehnologii disponibile.

Securitate extinsa

În condițiile în care majoritatea angajaților își desfășurau activitatea de la birou, securitatea aplicației a fost dintotdeauna o preocupare importantă pentru Pluriva.

 

În contextul actual, cu utilizatori tot mai mobili și cu lucrul de la distanță, aducem cu noi îmbunătățiri pentru creșterea securității aplicației. 

Mobilitate

Aplicatia Pluriva poate fi accesata de pe orice fel de dispozitiv mobil: calculator, laptop, telefon si tableta. Acesta este unul din punctele forte ale programului.

 

Noua versiune vine cu un nou design ce include elemente Responsive. De asemenea, suita de aplicatii Pluriva Mobile, funcționale pe dispozitive cu Android, a fost actualizată și îmbunătățită. 

Conectivitate și Controlul lucrului de la 

O noua metodologie de implementare; Organizarea lucrului de la distanță; Conectivitate cu alte sisteme software de afaceri: acestea sunt alte îmbunătățiri aduse de noua versiune.

 

Descoperă, la evenimentul online de lansare, toate noile fluxuri și funcționalități incluse în versiunea Pluriva ERP 5.

Păstrează-ți competitivitatea în piață, adoptă noile tehnologii și beneficiază de securitatea extinsă adusă de noua versiune Pluriva ERP.
Urmărește evenimentul online de lansare:

În data de 15 aprilie lansăm oficial noua versiune a sistemului integrat de gestiune a afacerii, Pluriva ERP. În numele întregii echipe am onoarea să vă invit la evenimentul de lansare. Ne-am fi dorit să ne întâlnim în cadrul unui eveniment fizic, așa cum a mai organizat Pluriva de-a lungul timpului. Chiar dacă lansarea va fi online, suntem nerăbdători să vă avem aproape la eveniment. Vom prezenta în premieră îmbunătățirile aduse de noua versiune Pluriva în ceea ce privește designul, performanta organizationala, cresterea productivitatii, mobilitatea, metodologia de implementare, conectivitatea, securitatea, canalele noi de comunicare si metodele de control a muncii de la distanta.

 

Ne vedem pe 15 aprilie, de la ora 15.

 

Georgian RosuGeneral Manager Pluriva

Cum: Eveniment online pe website-ul Pluriva.com, pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook

 

Cand: 15 aprilie 2021, incepand cu ora 15:00

Noua versiune in cifre:

+11.600

Ore de dezvoltare si testare pentru crearea noii versiuni

+1.500

Clienti care vor beneficia de upgrade la noua versiune

1

Zile rămase până la evenimentul de lansare, pe 15 aprilie 2021

Invitație video din partea lui Bogdan Mireanu, Business Development Manager Pluriva:

Pluriva ERP

Afaceri de zeci de milioane de euro, cu mii de angajați, se bazează în activitatea de zi cu zi pe soluțiile Pluriva ERP. Distribuție, producție, retail, servicii, contabilitate, resurse umane, echipamente și alimentație – acestea sunt principalele domenii în care își desfășoară activitatea clienții noștri. Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii utilizat de peste 1.500 de firme din România pentru a controla, organiza și optimiza următoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vânzare, livrare, încasare, gestionare parc auto, strategii comerciale, producție și management de proiect.

 

Pluriva ERP este o aplicație integrată flexibilă, care se adaptează pe nevoile specifice ale unei companii românești, păstrând tot ceea ce îi dă valoare și optimizând procesele consumatoare de timp și resurse. Clienții Pluriva confirmă: rapiditatea implementării aplicației și eficiența procesului de training asigură utilizarea corectă a programului încă de la început. Indiferent de nivelul de pregătire IT al utilizatorilor, Pluriva ERP este ușor de folosit, prin Internet, grație modului logic și intuitiv de organizare a meniurilor și datorită arhitecturii proiectate în acest sens.

 

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, am contribuit la creșterea performanței și profitabilității clienților din diferite domenii de activitate, prin combinarea expertizei echipei Pluriva cu tehnologiile IT de ultimă generație.