fbpx

NIS Petrol Romania: Studiu de caz privind implementarea Solutiei Online Pluriva HCM

Specialistii Pluriva au dezvoltat si integrat modulele de Administrare Personal si Salarizare, precum si Portal Angajat. Acesta a obtinut din partea angajatilor reactii pozitive si entuziaste, precum si un grad mare de accesare inca de la prima „logare”.

Clientul:

NIS Petrol

 

Human Resources Manager NIS Petrol:

Roxana Radu Arhire

 

Solutia utilizata: Pluriva HCM – Human Capital Management

 

Am implementare: 2014

Manager de implementare sistem ERP: Andrei Slusarencu, Division Manager Pluriva HCM

Componente Pluriva ERP implementate: Salarizare, Administrare personal, Portal angajat, Evaluari

Cine este NIS Petrol?

NIS Petrol Romania este subsidiara locala a NIS (Nafta Industrija Srbije), una dintre cele mai mari companii petroliere integrate pe verticala din sud-estul Europei, cu sediul la Novi Sad, Serbia. Activitatile sale includ explorarea, productia si procesarea petrolului si a gazelor naturale, precum si furnizarea unei game largi de produse petroliere. Compania are doua rafinarii – in Pančevo si in Novi Sad, precum si o unitate de productie GPL (gaz petrolier lichefiat) in Elemir. NIS produce aproape 1,7 milioane tone de petrol si gaze naturale pe an.

 

In luna iulie 2014, NIS Petrol a initiat procesul de achizitie a unei solutii software de resurse umane si salarizare, decizie bazata pe nevoia organizatiei de a avea un instrument util si functional atat pentru activitatile de resurse umane, cat si adaptat la necesitatile angajatilor, pentru care folosirea unei astfel de aplicatii reprezinta o modalitate eficienta de a gestiona fluxul de informatii specifice resurselor umane.

 

Sistemul Pluriva HCM in compania NIS Petrol

Implementarea a inceput in luna septembrie 2014, fiind un proces complex, avand in vedere faptul ca simultan specialistii Pluriva au dezvoltat si integrat atat modulele de Administrare Personal si Salarizare, precum si Portal Angajat. Acesta a obtinut din partea angajatilor reactii pozitive si entuziaste, precum si un grad mare de accesare inca de la prima „logare”.

Recomandarea clientului

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza in Pluriva HCM tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Roxana Radu ArhireHuman Resources Manager NIS Petrol