NIS Petrol Romania: Studiu de caz privind implementarea Solutiei Online Pluriva HCM

NIS Petrol Romania este subsidiara locala a NIS (Nafta Industrija Srbije), una dintre cele mai mari companii petroliere integrate pe verticala din sud-estul Europei, cu sediul la Novi Sad, Serbia. Activitatile sale includ explorarea, productia si procesarea petrolului si a gazelor naturale, precum si furnizarea unei game largi de produse petroliere. Compania are doua rafinarii – in Pančevo si in Novi Sad, precum si o unitate de productie GPL (gaz petrolier lichefiat) in Elemir. NIS produce aproape 1,7 milioane tone de petrol si gaze naturale pe an.

Clientul: NIS Petrol Romania
Human Resources Manager NIS Petrol: Roxana Radu-Arhire
Solutia utilizata: Pluriva HCM – Human Capital Management
Manager de implementare: Andrei Slusarencu, Division Manager Pluriva HCM
Anul implementarii: 2014
Module Pluriva implementate: Salarizare, Resurse Umane, Portal Angajat, Evaluare

buton pdf NIS

Sistemul Pluriva HCM in compania NIS Petrol

Implementarea a inceput in luna septembrie 2014, fiind un proces complex, avand in vedere faptul ca simultan specialistii Pluriva au dezvoltat si integrat atat modulele de Administrare Personal si Salarizare, precum si Portal Angajat. Acesta a obtinut din partea angajatilor reactii pozitive si entuziaste, precum si un grad mare de accesare inca de la prima „logare”.

Recomandarea clientului  

“Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza in Pluriva HCM tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.” Roxana Radu-Arhire, Human Resources Manager NIS Petrol