„Sunt bucuroasa pentru ca am gasit la Pluriva HCM ceea ce am cautat pentru Morgan Sol”

Morgan Sol este o companie 100% romaneasca, infiintata la sfarsitul anului 2007. Proiectul a luat nastere din dorinta de a oferi servicii de salarizare si administrare de personal, recrutare si selectie angajati. Pe o piata aflata la inceput de drum in domeniul serviciilor externalizate de HR, Morgan Sol a adus o echipa noua, tanara si dinamica, cu oameni orientati spre indeplinirea obiectivelor clientilor.

Clientul: Morgan Sol
Website: www.morgansol.ro
Director Comercial: Camelia Mortici
Solutia utilizata: Platforma online Pluriva HCM
Componente Pluriva HCM implementate: Administrare personal si documente
si Salarizare

Platforma online Pluriva HCM a indeplinit toate cerintele celor de la Morgan Sol. Modulele de Salarizare si de Administrare Personal sunt factori esentiali in activitatea consultantilor si in indeplinirea tuturor cerintelor pe care le au clientii lor. Pe langa functionalitatile complete incluse in solutia Pluriva HCM, un rol important a jucat si colaborarea pe care au avut-o cu consultantii de vanzari si de implementare Pluriva. Astfel, intr-un termen de doar sase luni, au reusit sa achizitioneze si sa implementeze noua aplicatie pentru toate societatile pentru care ofereau servicii. In tot acest timp, consultantii Morgan Sol au luat parte la training-urile sustinute de echipa de implementare Pluriva si au reusit sa dobandeasca toate cunostintele necesare desfasurarii activitatii lor.

Recomandarea clientului:

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati, care nu au luat parte la procesul de implementare, au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica. Un alt plus Pluriva HCM este departamentul de suport. Mereu am primit un raspuns prompt la toate solicitarile noastre. Echipa de suport Pluriva ne-a tratat fiecare solicitare cu profesionalism, astfel incat activitatea noastra sa nu aiba niciodata de suferit. Mereu recomandam Pluriva HCM pentru administrarea activitatii departamentelor de HR.” – Camelia Mortici, Managing Director, Morgan Sol