Externalizarea IT inseamna continuitatea proceselor interne

Vector International, furnizorul national de papetarie si birotica, si-a externalizat serviciile IT catre Pluriva. „Impreuna facem treaba buna! In primul rand cei din Pluriva asigura continuitatea proceselor interne ale Vector International din punct de vedere IT. Apoi, la cerintele si solicitarile noastre de business propun solutii tehnice performante pe care le implementam impreuna”Ionel Oprean, Database Administrator, Vector International

Prezentarea clientului si provocarile lui

Vector International este una dintre cele mai importante companii de pe piata furnizorilor de papetarie si birotica, avand o experienta de peste 14 ani si un portofoliu de 5000 produse. Avand o activitate atat de complexa, eficienta este cuvantul cheie la Vector: aplicatia de gestiune integrata ERP cu infrastructura interna Company Directory trebuie sa functioneze fara intrerupere.

Solutia Pluriva

Pentru echipamentele IT ale clientului, Pluriva ofera mentenanta proactiva si reactiva, concomitent cu tool-urile de monitorizare a performanțelor si de verificare a parametrilor de functionare a sistemului. Ca mod de functionare a contractului, consultantii Pluriva ofera periodic top managementului companiei de distributie recomandari de imbunatatire a sistemului informatic, tinand cont de noile tehnologii aparute in piata.

Beneficii principale

• Continuitatea proceselor interne cheie ale Vector International, prin serviciile de mentenanta proactiva si reactiva si de monitorizare;

• Securitatea infrastructurii IT, gratie introducerii de proceduri si politici interne clare si instalarii unor solutii de securitate performante.

Colaborare pe termen lung

studii de caz itDupa finalizarea proiectului de optimizare a infrastructurii IT, urmeaza o colaborare pe termen lung, in care Vector International beneficiaza de serviciile profesionale IT oferite de Pluriva. Pentru Vector International, Pluriva a propus un pachet de servicii de externalizare a activitatii IT corect selectate si prestate competent. Prin Acordul la Nivel de Servicii (SLA – Service Level Agreement) incheiat, cele doua parti au stabilit intelegerea comuna a tipului de activitati, a prioritatilor, responsabilitatilor si garantiilor. Pentru echipamentele IT ale clientului, Pluriva ofera mentenanta proactiva si reactiva, concomitent cu tool-urile de monitorizare a performanțelor si de verificare a parametrilor de functionare a sistemului. Ca mod de functionare a contractului, consultantii Pluriva ofera periodic top managementului companiei de distributie recomandari de imbunatatire a sistemului informatic, tinand cont de noile tehnologii aparute in piata.