Externalizarea IT permite focusul pe activitatea productiva

Pluriva este departamentul IT al R&M Audit, acoperind toate nivelurile de competenta necesare: help-desk, administrare, consultanta si management IT. „Costurile de IT au scazut cu peste 30% din momentul in care am inceput sa colaborez cu furnizorul de servicii IT Pluriva. Lucram cu un buget clar, stabilit de comun acord, pe care il urmaresc cu usurinta. Un alt mare plus il reprezinta cresterea duratei de viata a echipamentelor bine intretinute de catre cei din Pluriva. Serviciile IT furnizate de Pluriva reprezinta o solutie integrata ce elimina nevoia de a avea alti parteneri IT. Pluriva este ca un hypermarket in care gasim tot ce avem nevoie, de la consumabile si pana la solutii de business inteligent.” Mirela Serban, Managing Partner R&M Audit

Prezentarea clientului si provocarile lui

R&M Audit, liderul solutiilor fiscale si contabile inteligente, proceseaza un volum ridicat de date si are nevoie de acces rapid la informatiile din sistem simultan, prin mai multi useri. Modul de lucru al angajatilor este unul colaborativ, astfel ca reteaua informatica interna reprezinta fundatia pe care se desfasoara activitate zilnica si pe care sunt livrare serviciile.

Solutia Pluriva

Pentru a pastra calitatea ridicata a serviciilor cu care au fost obisnuiti clientii R&M si pentru a face fata provocarilor enumerate mai sus, firma de contabilitate a decis sa se concentreze 100% pe activitatea principala a companiei si sa externalizeze complet serviciile IT catre Pluriva.

Beneficii principale

• Reducerea costurilor lunare de IT cu 30%;

• Continuitatea proceselor de business si siguranta functionarii in cele mai bune auspicii;

• Rezolvarea rapida a oricaror problemele de IT, prin timpul rapid de interventie si printr-o procedura clara de ticketing.

Departamentul IT performant

buton-pdf-rmPluriva functioneaza ca un departament IT performant pentru R&M Audit, acoperind toate nivele de competenta necesare: help-desk, administrare, consultanta si management IT. Prin acest mod de organizare, R&M se elibereaza de blocarea oricarei resurse care sa administreze relatia cu Pluriva.
In calitate de furnizor de servicii IT complete pentru R&M Audit, Pluriva a cautat de la inceput sa inteleaga obiectivele de business ale clientului, sa se plieze pe regulile lui interne si pe modul in care isi organizeaza fluxurile de date. R&M Audit beneficiaza astfel si de avantajele pe care le-ar avea daca ar pastra un departament IT intern, adica intelegerea profunda a modului de lucru din companie, dar are si acces la instrumentele IT puternice aduse de un furnizor cu experienta de servicii IT.