MSL obtine eficienta afacerii pe baza serviciilor IT Pluriva

Colaborarea dintre MSL si Pluriva a inceput cu componentele cheie ale infrastructurii IT şi a fost extinsa pe masură ce au aparut noi proiecte.Principiul pe care ne bazam in activitatea noastra este dezvoltarea de parteneriate personalizate cu clientii nostri. Ne adaptăm nevoilor partenerilor noştri, flexibilitatea este unul dintre beneficiile colaborarii cu Pluriva. Auditul gratuit oferit de catre Pluriva mi-a aratat cat de bine este protejat sistemul meu IT in fata amenintarilor interne si externe si daca datele mele sunt pastrate in siguranta. Consultantii Pluriva au mare experienta in proiecte IT pentru firmele romanesti”. Nicu Musat, General Manager MSL Logistics

Prezentarea clientului si provocarile lui

MSL Logistic Services este primul furnizor de servicii logistice din piata farmaceutica certificat in sistemul de securitate a informatiei. Compania a dorit sa stie cat de bine este protejat sistemul IT în fata amenintarilor interne si externe si daca datele sunt pastrate in siguranta si a solicitat un audit de specialitate din partea Pluriva.

Solutia Pluriva

Pluriva ofera servicii complete de externalizare IT acoperind intreaga problematica de elemente de administrare si mentenanta infrastructura IT, securitate IT si aplicatii software specifice business-ului logistic.

Beneficii principale

• Flexibilitatea în a alege serviciile IT de care MSL are nevoie în diferite momente;
• Cresterea eficientei operationale, obtinuta in urma implementarii uneltelor de business;
• Stabilitatea completa a retelei IT si a accesului la Internet;
• Acces la consultanta si training IT de nivelul unui departament IT dintr-o companie de top.

Eficienta operationala

buton-pdf-mslPluriva ofera servicii complete de externalizare IT, acoperind intreaga problematica de elemente de administrare si mentenanta infrastructura IT, securitate IT si aplicatii software specifice business-ului logistic. In ultima perioada s-au realizat cu succes următoarele proiecte: implementarea unui sistem securizat de comunicatie (tehnologie CISCO VPN), a unei solutii de telefonie VoIP, a unei platforme de colaborare sigura si fiabila (tehnologie Microsoft Share Point) si a unui sistem integrat de gestiune (ERP).

Colaborarea dintre MSL si Pluriva a inceput cu componentele cheie ale infrastructurii IT şi a fost extinsa pe masura ce au aparut noi proiecte. Beneficiile principale obtinute de MSL sunt: cresterea eficientei operationale obtinuta in urma implementarii uneltelor de business si stabilitatea completa a retelei IT si a accesului la Internet.