Exista bugete corect realizate in externalizarea IT?


Helios Medical & Dental isi gestioneaza reteaua nationala de distributie bazandu-se pe serviciile IT Pluriva. 
„Colaborarea cu cei de la Pluriva a decurs foarte bine inca de inceput. Lucram cu un buget IT clar, stabilit de comun cu cei din Pluriva, astfel incat evit surprizele neplacute. Pachetul de servicii IT oferit este adaptat nevoilor noastre de afaceri, fiind creat in urma unui audit initial complet. Infrastructura noastra IT functioneaza ireprosabil si suntem multumiti de rezultatele obtinute”. Ionel Neacsu, Director General Helios Medical & Dental

Prezentarea clientului si provocarile lui

Helios Medical & Dental este o companie de traditie pe piata dispozitivelor medicale, avand o experienta de 20 de ani. Nevoile de IT si de comunicatii ale Helios sunt cele specifice unui distribuitor de talie nationala din domeniul produselor medicale si dentare cu retea de distributie in teritoriu.

Solutia Pluriva

Pluriva administreaza intreaga activitate IT si de comunicare a Helios Medical & Dental. Pentru a raspunde cu succes provocarilor de business ale distribuitorului national, Pluriva a conectat toate punctele de lucru intr-un VPN (Virtual Private Network), configurat de la inceput pentru a oferi utilizatorilor siguranta activitatii curente. Reteaua Helios Medical & Dental incorporeaza si o conexiune business la Internet, ceea ce permite o functionare simultana a tuturor activitatilor cheie: aplicatia ERP, telefonie, conferinte video si portalul de eCommerce si comert online.

Beneficii principale

• Proiectie bugetara precisa si costuri IT transparente stabilite de comun acord cu cei din Pluriva;

• Stabilitatea completa a retelei IT si a accesului la Internet.

Eficienta operationala 24 de ore din 24

buton-pdf-helios

Pluriva administreaza intreaga activitate IT si de comunicare a Helios Medical & Dental. Pentru a raspunde cu succes provocarilor de business ale distribuitorului national, Pluriva a conectat toate punctele de lucru intr-un VPN (Virtual Private Network), configurat de la inceput pentru a oferi utilizatorilor siguranta activitatii curente. Reteaua Helios Medical & Dental incorporeaza si o conexiune business la Internet, ceea ce permite o functionare simultana a tuturor activitatilor cheie: aplicatia ERP, telefonie, conferinte video si portalul de eCommerce si comert online. Pentru situatiile neprevazute a fost implementat si un sistem de back-up, astfel incat intre punctele de lucru exista dubla conexiune: daca una din legaturi devine nefunctionala, cealalta preia incarcarea si permite desfasurarea normala a activitatii. Utilizatorii mobili folosesc reteaua de acces la Internet prin Wireless.