Implementare ERP intr-o companie de consultanta

Cine este EPC Consultanta de mediu?

EPC Consultanta de mediu este societate cu capital romanesc infiintata in anul 2000 de o echipa de tineri ingineri si ecologi. Scopul lor comun era acela de a oferi servicii de consultanta de mediu moderne, complete si durabile. In cei 13 ani de activitate, echipa s-a marit, s-a diversificat si a acumulat o experienta impresionanta ce a extins si a imbunatatit gama de servicii oferite clientilor. In acest moment, in echipa EPC consultanta de mediu sunt 20 de consultanti.

Recomandarea clientului:

„Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Pentru noi, productivitatea se traduce in lucrari predate la timp, in conditiile in care oamenii nu stau peste program. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP. ” Marius Nistorescu, Director General EPC Consultanta de mediu

Vi se pare interesant?

Cititi intreg studiul de caz Pluriva ERP privind implementarea solutiei in compania EPC Consultanta de Mediu. Click aici.