Implementare ERP intr-o retea de magazine

Distribuitorul national de papetarie Vector International si-a deschis, la jumatatea lunii mai in Mall AFI Cotroceni, primul magazin exclusiv de papetarie si birotica premium din Bucuresti.

Este pariul temerar al unui intreprinzator care pune la bataie experienta sa de 15 ani in distributia de papetarie pentru a initia un business de retail cu obiective indraznete: Marius Avram, Directorul General al Vector International. Si cum orice afacere serioasa are nevoie de un software pe masura, magazinul Autograf se bazeaza pe solutia Pluriva ERP pentru informatizarea POS (Point of Sales) si pentru achizitii si stocuri. Cu ocazia inaugurarii magazinului, a fost lansat si brandul sub care va opera acesta: Autograf – creatia agentiei de consultanta in branding, Innerpride.

„Aplicatia software face parte din experienta de cumparaturi traita de clienti in magazin: trebuie sa fie rapida, precisa si sigura, pentru ca de acum inainte va fi perceputa de clienti ca facand parte integrata din magazin. Avem nevoie de disponibilitatea absoluta a sistemului ERP: cand ai de-a face cu clientii din mall, nu iti permiti sa ii faci sa astepte din cauza softului.” Marius Avram, Directorul General al Vector International.

Vi se pare interesant?

Cititi intreg studiul de caz Pluriva ERP privind implementarea solutiei in magazinul Autograf. Click aici.