Interviu cu managerul companiei de distributie

Cine este SCAT Sistem?
SCAT Sistem este un furnizor de produse si servicii electrice. Noua solutie Pluriva ERP va ajuta managementul SCAT Sistem sa-si indeplineasca obiectivele de calitate, flexibilitate, promptitudine si eficienta operationala, consolidandu-si astfel pozitia pe piata echipamentelor electrice.

Interviu cu dl. Toni Sardaru, Managing Director Scat Sistem
Cum ati ales sa implementati sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP?
In compania Scat Sistem foloseam un program de contabilitate si stocuri rudimentar, furnizat de o firma ce nu se mai ocupa de suportul si actualizarea aplicatiei respective. Asa ca am inceput sa caut o solutie noua, performanta, cu ajutorul careia sa controlez activitatile si sa urmaresc parametrii cheie ai afacerii.

Ce anume v-a determinat sa alegeti solutia Pluriva? Care a fost argumentul hotarator?
Am evaluat in paralel solutia Pluriva ERP si alte doua programe software de tip ERP. M-au convins functionalitatile Pluriva ERP, modul in care mi-au fost prezentate beneficiile utilizarii de catre consultantii companiei, dar cel mai mult a contat urmatorul aspect: in varianta SaaS, de inchiriere a licentelor Pluriva ERP, platesc doar un abonament lunar, fara sa trebuiasca sa imi cumpar server, licente server si alte programe inutile.

Am comparat foarte atent costurile de utilizare a sistemului Pluriva ERP timp de doi ani, comparativ cu costurile de achizitionare server, soft pentru server, mentenanta si licente ERP de la alte doua softuri ERP prezente pe piata din Romania. Sistemul ERP Pluriva, ce contine peste 15 module integrate, inclusiv Vanzari, Cumparari, Stocuri sau Contabilitate, este mult mai avantajos din punct de vedere costuri fata de alte softuri!

Vi se pare interesant?

Cititi intreg studiul de caz Pluriva ERP privind implementarea solutiei in compania Scat Sistem. Click aici.