Implementare ERP intr-o companie de consultanta

Cine este EPC Consultanta de mediu?

EPC Consultanta de mediu este societate cu capital romanesc infiintata in anul 2000 de o echipa de tineri ingineri si ecologi. Scopul lor comun era acela de a oferi servicii de consultanta de mediu moderne, complete si durabile. In cei 13 ani de activitate, echipa s-a marit, s-a diversificat si a acumulat o experienta impresionanta ce a extins si a imbunatatit gama de servicii oferite clientilor. In acest moment, in echipa EPC consultanta de mediu sunt 20 de consultanti.

Recomandarea clientului:

„Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Pentru noi, productivitatea se traduce in lucrari predate la timp, in conditiile in care oamenii nu stau peste program. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP. ” Marius Nistorescu, Director General EPC Consultanta de mediu

Vi se pare interesant?

Cititi intreg studiul de caz Pluriva ERP privind implementarea solutiei in compania EPC Consultanta de Mediu. Click aici.

 

In memorian - Marius Pascu